Bejelentsem, hogy terhes vagyok? Ilyenkor mit kellene tenni?
Csak nehogy beleess abba a 20%-ba, akiknek a 12 hét alatt elhal a terhessége, vagy egyből elvetél. Hatalmas mellénnyel vagy egy lepisilt teszt miatt.
És nem, nem rosszindulatú vagyok mielőtt belémállsz, csak a számszerű tényeket közlöm. Nem véletlenül nincs hírverés 12 hét előtt.
Ne haragudj, de szerintem igenis rosszindulatú vagy, hogy ilyet írsz, még akkor is, ha amúgy nekem sem szimpatikus a kérdező stílusa.
Te is kihasználnád a lehetőséget, mint mindenki más. Egyedül csak azt sajnálom ahol a gyerek már tényleg pénzbe is kerül, de azoktól meg elveszik.
Nem, nem használnám ki a kvázi pár napos terhességem hogy direktbe szembemenjek a céggel ahol dogozom. Magadból indulsz ki?
És nem, nem vagyok rosszindulatú, a puszta tényeket írtam le. Kérdezz meg egy orvost, vagy nézz utána, nem én találtam ki.
Ember te hallod magad? Nem mondtam olyat hogy majd úgyis elmegy a baba, épp csak rávilágítottam hogy egy frissen lepisilt teszttel a kézben elég merész dolog jogi csatákba kezdeni a munkáltatójával. Mert ha baj lesz, ő jár rosszul, ha két szék közül földre csücsül.
Nem azt mondtam, hogy a barátnőknek családnak ne mondja el, mert majd úgyis baj lesz.
Tegyél már különbséget szituáció meg szituáció között, mielőtt nagy érzelgősen itt osztogatod másnak az észt. Amire a kérdező készül nem épp érzelmi kérdés.
Legalább egy orvoshoz elmenne előbb, de még azt se. Hát gratulálok.
:D :D :D Az egész kérdés egy jogi kérdésről szól, nem tűnik fel? Mindenki erre reagált.
De tőlem azt hiszel amit akarsz, szerinted érdekel?
Mert a te válaszod miről szól? Már azon kívül, hogy nekem akarod megmagyarázni hogy ÉN mit gondolok és ÉN mit miért írtam?
Elég gyengusz érv, a "csak azért is igazam van te meg hazudsz". De ha csak ennyi telik ám legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!