Bejelentsem, hogy terhes vagyok? Ilyenkor mit kellene tenni?
Nos, ez rövid de határozott beszélgetés volt. Be fog próbálkozni valószínűleg, de NEM jogszerű sem a bércsökkentés sem az elbocsájtás SEMMILYEN jogcímen még vis major helyzetben sem kismamáknál! Nem szabad aláírnom semmit. Nem terveztem ismerőseimnek bejelenteni még, de a sok rosszindulatú ember után rájöttem, hogy jobb, ha biztosat tudok.
Kívánok nektek is olyan boldog életet mint az enyém és nagyobb szakmai tudást, egyesekre ráfér. ;)
Fuh, szegény gyerekek, ha majd bem értenek egyet anyával, ezzel a stílussal jól meg lesz tépázva a kis önértékelésük.
Amúgy okoska, ezzel az erővel verhetné az asztalt az az anyuka is, akinek a gyerekei már kibújtak, hogy milyen jogon jár több annak, akinek a magzatát még nemhogy etetni nem kell, de papíron nem is létezik...
Ha ekkora nagy munkajogász vagy, miért itt kérdezősködsz?:D
Aztán csodálkozik a sok nő, hogy miért nem akarnak sehol kismamát alkalmazni... Hát ezért, mert még meg sem száradt a pisi a teszten, de ti már rögtön az egész céget akarnátok magatoknak, mondván ti terhesek vagytok, nektek aztán mindent lehet. Lesz itt még pofára esés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!