Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyuka vagyok és dohányzom!...

Anyuka vagyok és dohányzom! Miért főben járó bűn ez?

Figyelt kérdés

Terhesség és szoptatás alatt nem szívtam,már nem szoptatok és dohányzom megint de nem is a gyerek közelében szívom,csak az erkélyen mikor nincs ott utána kézmosás.

Csak én vagyok ezzel így?Itt egyik anyuka sem dohányzik SZIGORÚAN TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS UTÁN??

2010. júl. 26. 14:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előző:

nekem mindkét szülőm dohányzik, rühelltem egész életemben a cigit, soha ki sem próbáltam, testvérem sem.. egyáltalán nem garancia, hogy ettől rágyújt a gyerek.

2010. júl. 26. 16:20
 22/33 anonim ***** válasza:
63%
Na. elaludt a kislányom, elszívtam egy cigit az erkélyen, gondoltam, ideülök a gép elé lazítani egy kicsit :D Ja és közben kortyolgatom az egészségtelen kávémat :D Lehet elszívok még egyet azért is hahahaha de amúgy meg inkább a piás anyukák miatt jobban aggódhatnánk sztem, mert olyanból is van elég...
2010. júl. 26. 16:39
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
mindenki döntse el maga, mivel mérgezi magát. Szerintem az csapja ki sokaknál a biztosítékot, ha a gyereket veszélyezteti a kismama, vagy az anyuka a cigifüsttel. Jogod van azt csinálni a tüdőddel amit csak akarsz:)
2010. júl. 26. 16:41
 24/33 anonim ***** válasza:
45%

Én is dohányzom. Na és? :) Amikor én voltam gyerek, még nem akarták ezért a Dunába lőni a szülőket.

Dohányozni legális (már ahol), innentől kezdve senkinek nincs hozzá köze, hogy én mivel mérgezem MAGAM. Nem a gyerekem, hanem magam. Egyértelmű, hogy az ő egészségére figyelek.

2010. júl. 26. 16:50
 25/33 anonim ***** válasza:
9%

Én a kiabáló trágár beszédű anyuka!

Rakjátok csak a dohányos anyukák alá a lovat,nyugggodtan csinálja tovább! csóró gyerek az összesnek.

Az hogy b..d meg meg gondoljátok én mint TÖKÉLETES anya nem használom a gyerekem előtt.

MAKULÁTLAN VAGYOK!! :DDD

2010. júl. 26. 18:04
 26/33 anonim ***** válasza:
54%
Hja itt mindenki makulátlan :DDD
2010. júl. 26. 18:15
 27/33 A kérdező kommentje:
tökéletes anya nincs szóval akkor NEM LÉTEZEL!!:-))))))
2010. júl. 26. 18:17
 28/33 anonim ***** válasza:
56%
Makulátlan? Te? A válaszaidból nem ezt szűrtem le, hanem azt, hogy túl sokat képzelsz magadról. Ez azért nem ugyan az!
2010. júl. 26. 19:49
 29/33 anonim ***** válasza:
79%

Végül nem olvastam el az összes kommentet. Azokat az anyukákat nem értem meg, akik a babakocsit tolva szívják, mert igenis, ha szülsz, vállalod hogy a gyerek az első.

Abban az esetben vagyok még kiakadva, amikor az anyuka arról magyaráz, hogy alig jön ki egyik hónapról a másikra a pénzéből, de a cigit mégis megveszi, ha te nem tartozol közéjük, akkor csak annyit kérek gondolkozz el azon hogy megéri-e hogy esetleg később bajod származzon belőle.

2010. júl. 26. 21:24
 30/33 anonim ***** válasza:
egy barátnőm mindíg úgy cigizett a pici mellett, hogy bement a kamrába, magára vett egy „füstölgő” köpenyt, magára zárta a kamraajtót és a szellőzőablakon kipöfékelt. Utána rágó vagy fogmosás, és csak utána ment vissza a gyerekhez.
2010. júl. 26. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!