Anyuka vagyok és dohányzom! Miért főben járó bűn ez?
Terhesség és szoptatás alatt nem szívtam,már nem szoptatok és dohányzom megint de nem is a gyerek közelében szívom,csak az erkélyen mikor nincs ott utána kézmosás.
Csak én vagyok ezzel így?Itt egyik anyuka sem dohányzik SZIGORÚAN TERHESSÉG ÉS SZOPTATÁS UTÁN??

De, sajnos én is. :( A kisfiam mellett elkezdtem egyetemre járni és az első vizsgaidőszak nagyon megviselt. Akkor volt a fiam egy éves és már nem szopizott. Bizony rágyújtottam én is az erkélyen. Aztán utána már nem volt megállás. A gyerek közelében soha nem gyújtok rá, ahogy akkor sem ha sétálni megyünk vagy egyéb családi program van (tehát a gyerek még soha nem látott cigizni), de amikor nincs ott mert suliban vagyok vagy alszik, akkor előfordul. Tudom, hogy nem egészséges, de most nincs lelki erőm ismét letenni.
Szóval a baba tervezésekor én is letettem a cigit, de sajnos be kellett látnom, hogy a dohányzásról nem lehet leszokni. Olyan van, hogy valaki nem gyújt rá, akár évekig is, de amint elszívta az első szálat (tök mindegy, hogy hány évet hagyott ki), utána már mehet is megvenni a következő adagját mert a szervezet nem felejti el a nikotint. :(

Ez komoly??Még jó hogy elismerem hogy egészségtelen!!Ki ne tenné?!
A terhesség alatti dohányzást viszont mélyen elítélem,én megtudtam állni pedig nagy dohányos voltam!!

Nem érzem magam kevesebbnek sem rosszabb anyának azért mert dohányzom,az én szüleim is dohányoztak és itt vagyok...!
Kedves nagybetűs,gondolom kiabálós!
Köszönöm az érdemben tett hozzászólást,nem gondolom h passzív dohányos lenne mindaddig míg nem mellette szívom csakis kizárólag akkor amikor nincs ott...nem különösebben hatott meg a válaszod,te talán nem károsítod a gyereked azzal hogy trágár módon beszélsz?milyen gyereked lesz így ha ezt hallja???

Kedves kérdező!
Én is dohányzom!Vagyis most nem mert 31 hetes kismama vagyok de amúgy dohányoztam,és már most érzem,hogy vissza fogok szokni.
Ezzel valóban csak a saját lelkiismeretünknek tartozunk számadással,nem az itt írogató-olvasgató vadidegen embereknek.
Sajnos ez tipikus magyar mentalitás,hogy a másik háza elött sepregetünk....ahelyett,hogy mindenki foglalkozna a maga dolgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!