Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik volt ebben a kategóriáb...

Melyik volt ebben a kategóriában a legbutább kérdés amit valaha is olvastál?

Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 12:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

Ja igen, a “petefészek szurkálódás” , mint “terhes tünet” a várt/nem várt előtt másfél héttel.

36+4 hkm hogy vagytok?

Fura szagút pukizott a babám, baj lehet?/ Ma nem pukizik annyit, mint eddig, baj lehet?

2020. márc. 31. 14:05
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

A neves kérdések margójára, mikor tökre össze nem illő neveket sorol fel, mert ha mondjuk Csenge és Kincső között nem tud választani, azt megértem, de mikor ilyenek vannak egymás mellett, hogy Lara meg Mária, vagy Attila és Kevin (mindkettő előfordult).

Ugyanez, mikor “nekem nagyon tetszik az Annaliza név, de csak így egybe írva, miért nem lehet adni, nem akarok Anna Lizát”.

2020. márc. 31. 14:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem "Nazzi" kérdései voltak a kedvenceim.
2020. márc. 31. 14:22
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nazzi kérdései elég buták voltak de legalább feldobta a napomat 😁 Vannak azért tényleg nagyon buta kérdések. A névválasztás, meg mikor kérdezik hogy ez pozitív vagy negatív közben full negatív stb.

De azt mondjuk nem szeretem amikor van egy első gyerekes anyuka néhány hónapos babával és valamit nem tud, vagy nem úgy mondták neki és kinevetik. Ettől mondjuk nem buta (általában) csak nem volt még ilyen helyzetben.

2020. márc. 31. 14:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Elvetessem megtartsam?

Terhes lehetek az összes változatban. Főleg a 2 nappal aktus után tuti terhes vagyok külön kategória.

De a kedvencem a "száraz sex" (ruhán keresztül) meg a megujjazott/kinyalt ejakuláció után vagy a "csak kicsit volt bennem gumi nélkül" lehetek e terhes? 🤣🤦‍♀️

2020. márc. 31. 15:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legbutább (azt már előttem felsorolták sokan) de emlékezetes kérdés volt néhány napja, aki állítólag Ausztriában maradt az anyjáékkal meg a kislányával, a férje otthon, és nem akar hazamenni hozzá, mert "ez így jobb". Akkora kommentcunamit én még nem láttam itt. Hogy kamu volt e vagy sem, nem derült ki, azóta sajna a kérdést se találom...
2020. márc. 31. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Az összes olyan kérdés ahol a kérdezőnek halvány fogalma nincsen róla, hogy hogy készül a gyerek. Engem meglep, hogy mennyi ember nincs tisztában a saját teste működésével és mégis orrba-szájba védekezés nélkül szexel. Aztán meg pakolja fel a kérdéseket, hogy lehet-e terhes. Ugyan így akkor is ha akar gyereket meg akkor is ha nem. De a terhességi teszt használata is rengeteg embernek okoz problémát amikor tisztán és világosan rá van írva, hogy mikor pozitív és mikor negatív.

De ugyan így meglepnek azok a kérdések is amikor a gyereknevelésről sincs semmi fogalmuk. De olyan kérdésekben sem amik egy 4 évesnek is egyértelműek mikor babákkal játszik. Most konkrétan egy se jut eszembe de rengetegszer kikerekedik a szemem, hogy minek vállal gyereket akinek arról sincs fogalma, hogy a gyerek melyik felén kell a tápszert adni neki. De kb ez a kategória volt az az anyuka is aki hónapok óta minden egyes nap a baba fenekében mérte a hőmérsékletét és be volt parázva, hogy úr isten minden nap lázas a gyerek (a végbélben ugye magasabb a hő).

2020. márc. 31. 17:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj igen Nazzi... Örök kedvenc! Esküszöm néha már csak azért jöttem fel hogy lássam hátha tett ki új kérdést. Minden kérdéséből jól felismerhető volt. Vajon mi lehet vele? 😆
2020. márc. 31. 19:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nazzi volt, aki mindenféle tömeggyilkosmak elhordta az ismerősét, aki vitt hozzá valami virágot?
2020. márc. 31. 19:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nazzi nekem is hiányzik. Már a róla szóló kérdést is törölték :(

Én azoktól mennék falnak, akik leírják, hogy "hatodikán szokott megjönni".

Meg a minap volt itt egy csaj, aki "összevissza" menstruált. Aztán kiderült, hogy az utolsó menstruáció utolsó napjától számolta a napokat, ezért a 24 napos ciklust 19nek hitte. Mert szerinte a terhesség számolásánál is a menstruáció utolsó napjától számolnak.

A babakorát egyéveskorig hetekben számoló.

Hároméves korig hónapokbanszámoló.

A névmegezavaztató.

A gratuláltatniakaró.

2020. márc. 31. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!