Milyen nevet adjak az ikreimnek?
Most tudtam meg hogy ikerterhességem van. Milyen nevet adjak nekik szerintetek? Még nemtudni pontsan hogy mindkettö fiúvagy mindkettő lány e vagy hogy egy ilyen egy olyan :D De az tuti hogy 2 vn belölük :D
Tudnátok páros neveket ajánlani?
köszönöm az eddigi válaszokat! a páros neveket nem ugy értettem hogy hasonlítsanak egymásra, pl a lóránt lóránd hanem hogy azért páros mert 2 név kéne :D
nem szeretnék énse nagyon hasonló neveket adni nekik, főleg hogy egypetéjüek és valoszinű hogy nagyon egyformák lesznek :) várom a további neveket.
az édua tetszik :) lehet édinek becézni
Van egy kislányom aki két nevet kapott Fanni Anna lett a neve!
Majd végig azt mndták kisfiunk lesz így fiúneveink is volt!de azt álmodtam egyik este hogy iker fiaim fognak születni,így Apa mondta akkor két "rosszcsont" név kell!
Bendegúz és Marci lesz a nevük ha tényleg így hozza a sors!
Nekem lányban még nagyon tetszik a Léna a Detti!
Viccből mondtam Apának ha még egy kislány lesz akkor a Fanni Anna mellé legyen Panni Hanna!(Ez csak vicc,ne pontozzatok le) :) Apa szerint a másik lány is csak vicc lehetett,most fiúnak kell jönnie! :)
15:28-nak
Ha tudnám a vezetéknevet, akkor írnék keresztnevet,mert leginkább az dönti el.
Egyetértek az utolsó válaszolóval, mert a vezetéknév nagyon sokat számít! Ennek tudta nélkül is írok "pár" nevet, remélem, tudok egy kicsit segíteni. Nekem nagyon tetszik, hogy az ikreknek a kezdőbetűje ugyan az. Lánynevek közül:
Anna és Anett; Dalma és Dóra; Fanni és Flóra; Kinga és Kitti; Lilla és Luca; Barbara és Bernadett; Gabriella és Georgina; Veronika és Viktória; Áfra és Ajsa; Aliz és Anka; Bella és Blanka; Effi és Emma; Letti és Linda; Maja és Menta; Zengő és Zolta; Ajándék és Ajnácska; Bertilla és Bítia; Johanna és Júlia; Adelheid és Adelina.
Fiúnevek:
Ádám és Alex; Marcell és Martin; Barnabás és Benjámin; Bán és Bors; Félix és Fülöp; Nándor és Nimród.
Vegyes:
Anna és Ádám; Anett és Alex; Maja és Marcell; Menta és Martin; Bella és Barnabás; Benjámin és Blanka; Bán és Bertilla; Bors és Bítia; Félix és Fanni; Fülöp és Flóra; Flórián és Felícia.
Én biztosan valami hasonló hangzású nevet adnék ikreknek. Együtt nőnek fel, egyszerre van a szülinapuk, egy suliba járnak, miét legyen teljesen különböző a nevük?
Csenge-Csongor
Réka-Géza
Milán-Zalán
Bence-Vince
Julianna-Johanna
Regina-Renáta
jajj az Adalheid nagyon tetszik! remélem az egyik legalább lány :)
ezt lehet becézni Heidinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!