Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nevet adjak az ikreimnek?

Milyen nevet adjak az ikreimnek?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg hogy ikerterhességem van. Milyen nevet adjak nekik szerintetek? Még nemtudni pontsan hogy mindkettö fiúvagy mindkettő lány e vagy hogy egy ilyen egy olyan :D De az tuti hogy 2 vn belölük :D

Tudnátok páros neveket ajánlani?

2010. júl. 26. 14:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat! a páros neveket nem ugy értettem hogy hasonlítsanak egymásra, pl a lóránt lóránd hanem hogy azért páros mert 2 név kéne :D

nem szeretnék énse nagyon hasonló neveket adni nekik, főleg hogy egypetéjüek és valoszinű hogy nagyon egyformák lesznek :) várom a további neveket.

az édua tetszik :) lehet édinek becézni

2010. júl. 26. 16:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Van egy kislányom aki két nevet kapott Fanni Anna lett a neve!

Majd végig azt mndták kisfiunk lesz így fiúneveink is volt!de azt álmodtam egyik este hogy iker fiaim fognak születni,így Apa mondta akkor két "rosszcsont" név kell!

Bendegúz és Marci lesz a nevük ha tényleg így hozza a sors!

Nekem lányban még nagyon tetszik a Léna a Detti!

Viccből mondtam Apának ha még egy kislány lesz akkor a Fanni Anna mellé legyen Panni Hanna!(Ez csak vicc,ne pontozzatok le) :) Apa szerint a másik lány is csak vicc lehetett,most fiúnak kell jönnie! :)

2010. júl. 26. 17:20
 13/16 anonim ***** válasza:

15:28-nak

Ha tudnám a vezetéknevet, akkor írnék keresztnevet,mert leginkább az dönti el.

2010. júl. 26. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Egyetértek az utolsó válaszolóval, mert a vezetéknév nagyon sokat számít! Ennek tudta nélkül is írok "pár" nevet, remélem, tudok egy kicsit segíteni. Nekem nagyon tetszik, hogy az ikreknek a kezdőbetűje ugyan az. Lánynevek közül:

Anna és Anett; Dalma és Dóra; Fanni és Flóra; Kinga és Kitti; Lilla és Luca; Barbara és Bernadett; Gabriella és Georgina; Veronika és Viktória; Áfra és Ajsa; Aliz és Anka; Bella és Blanka; Effi és Emma; Letti és Linda; Maja és Menta; Zengő és Zolta; Ajándék és Ajnácska; Bertilla és Bítia; Johanna és Júlia; Adelheid és Adelina.

Fiúnevek:

Ádám és Alex; Marcell és Martin; Barnabás és Benjámin; Bán és Bors; Félix és Fülöp; Nándor és Nimród.

Vegyes:

Anna és Ádám; Anett és Alex; Maja és Marcell; Menta és Martin; Bella és Barnabás; Benjámin és Blanka; Bán és Bertilla; Bors és Bítia; Félix és Fanni; Fülöp és Flóra; Flórián és Felícia.

2010. júl. 26. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Én biztosan valami hasonló hangzású nevet adnék ikreknek. Együtt nőnek fel, egyszerre van a szülinapuk, egy suliba járnak, miét legyen teljesen különböző a nevük?

Csenge-Csongor

Réka-Géza

Milán-Zalán

Bence-Vince

Julianna-Johanna

Regina-Renáta

2010. júl. 26. 22:35
 16/16 A kérdező kommentje:

jajj az Adalheid nagyon tetszik! remélem az egyik legalább lány :)

ezt lehet becézni Heidinek :)

2010. júl. 27. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!