Milyen nevet adjak az ikreimnek?
Most tudtam meg hogy ikerterhességem van. Milyen nevet adjak nekik szerintetek? Még nemtudni pontsan hogy mindkettö fiúvagy mindkettő lány e vagy hogy egy ilyen egy olyan :D De az tuti hogy 2 vn belölük :D
Tudnátok páros neveket ajánlani?
Az én ikerlányaim Dorka és Dorina.
Sok boldogságot és jó babázást kívánok!
Gábor-Gabriella (Gabi-Gabi)
Loránd-Lóránt
Betti-Kitti
Kedves 3.!Nagyon viccesek a nevek,de belegondoltál a mindennapi használatába?(Első vagyok.)Ezek a mókás névpárok,amik egy betűben különböznek,ugyanaz a becézésük,vagy egy név férfi-női változatai tényleg csudajó ötletnek tűnhetnek,de ha csak arra gondolsz,h oda akarod hívni az egyik gyereked-mert nincsenek összenőve-,vagy muszáj folyton a teljes nevükön hívni őket,vagy mindig nagyon figyelni kell,h az az egy betű különbség jól hallható legyen.Aztán jön az ovi,az iskola,és mindenhol ebbe fognak belefutni.Ha mindehhez még egypetéjűek is,akkor horror lesz nekik folyton javítgatni a nevüket,mert totálisan keverni fogják őket.Ez lelkileg is nagyon megterhelő.(Nem akarok túl mélyen belefolyni,végül is csak nevekről volt szó,nem vitáról.)
Az én magánvéleményem emellé még az,h ők nem egy alma két fele,hanem két különálló személyiség,akiknek saját név dukál,amit nem azért kaptak,mert párban jól hangzik.
De nem akarok megbántani senkit,én is ismerek Dániel-Daniella,meg Hanka-Panka ikerpárt...
Szerintem ne gondolkodj páros nevekben. Úgy értem, ők még ha egypetéjűek is lesznek, két külön egyéniség, és tényleg csak keveredés lesz az életük hasonló nevekkel. (Mi a hugommal nem vagyunk ikrek, 4 és fél év van köztünk, Anita és Andrea a neveink, és még így is összekevernek minket sokszor)
Nekem is ikreim lesznek, fiúk, a lányom választott nekik nevet: Bence és Bálint lesznek. Igaz az első betűjük ugyanaz, de ez is csak véletlen, amúgy két teljesen különböző név.
Osztom a véleményt, hogy nagyon hasonló nevet ne adj semmiképpen! Én még a hasonló vagy ugyanolyan ruhába öltöztetést is kerülném, ha ikreim lennének, az tuti!
Amúgy Zétény- Zente (fiúk)
Léna- Villő (lányok)
Regő-Csenge (vegyes)
A 15:10-es válaszolóval teljesen egyetértek!
Én ezek a nevek közül választanék, a nemüktől függően: Olivér, Kristóf, Hédi, Melinda
Kedves 15.10 ez aztán bölcs,és hasznos válasz volt.Köszönjük a tudásra szomjas olvasók nevében!
Ha ezen kívül esetleg értelmes válaszod is van-vagyis mit ADNÁL-,megosztanád velünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!