Szerintetek biztonságos ilyenkor babát vállalni? Célzom a koronavírus miatti állapotra.
30 éves vagyok és már egyszer belevágtunk, de sajnos vetélés lett a vége. (novemberben volt, ha számít)
Egy ideje ismét gondolkodunk rajta. Egyrészt félek is egy kicsit. Másrészt pedig ki tudja meddig tart még ez a jelenlegi állapot? Talán egész őszig vagy akár tovább is...
Tudom, az én életem, nekünk kell eldönteni, engem csupán az érdekelne, hogy mások esetleg belevágtak e ebben az időszakban a babaprojektbe?
27!
Sajnos, hogy nem lepra járvány. Az ugyanis gyógyítható. A korona egyenlőre nem.
Nem, nem biztonságos. Semmiféle adat nincs arról, hogy milyen hatással lehet a magzatra, vagy a kismamára. Nekünk is épp aktuális lenne (nem csak azért, mert épp most úgy állunk anyagiakkal, egyéb okunk is meg volt rá), de mégsem vállaljuk.
Aki meg odaírta, hogy eüs: én is az vagyok, de nem gondolnám, hogy eüsként bármelyikünk többet tudna ennek a vírusnak a rövid és hosszútávú hatásairól. Nem beszélve arról a tényről, hogy nekem is van olyan munkatársam, aki 1 éve dolgozik velünk, végzettsége amúgy nincs, de nem hogy eüsként nyilatkozik magáról, minimum professzorasszonynak gondolja magát, kioktatja a orvosokat is. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy valaki eüs (vagy annak képzeli magát) még sajnos nagyon távol áll ilyen kérdések megválaszolásától. A témában kompetens személyek egy virulógusokból, epidemiológusokból, szülészorvosokból és gyermekorvosokból származó team lenne, nem Átlag Aranka a szarvasi rendelőintézet osztályos ápolója.
Mi a garancia arra h azonnal osszejon? "Most ne probalkozzatok mert jarvany van, utana ne probalkozzatok mert recesszio lesz, aztan meg jon majd vmi ujabb baj, felnivalo". Kulfoldon a terhesgondozas 12.heten kezdodik es nincs minden honapban uh, megis megszuletnek a gyerekek.
Ertem az ellenzok erveit, de azt is tudom h haboruban, valsagban is szuletnek gyerekek es a kezdeti nehezsegek utan felemelkedes jon. Mind sejtjuk h a boltok nem fognak honapokra bezarni hiszen elkezdodnenek a fosztogatasok, a kaosz, tehat elelmiszerellatas meg lesz oldva, nagy tobbseg gondolom mar bespajzolt amugy is. 12.uh ha ma teherbe esel 10 het mulva esedekes, akkorara tul vagyunk a csucspontjan valoszinuleg. Aki meg tudja oldani h bezarkozik es nem kerul kontaktusba masokkal, szerintem probalkozhat, nyilvan ha eü-s dolgozo lennek, 100szor meggondolnam. Nem lehet a tokeletes allapotra varni mert legtobbszor nincs tokeletes allapot vagy ha igen, akkor nem jon a baba. Mi a sorsra bizzuk, aztan kozosen megbirkozunk a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!