Vállalnátok diákmunkát a koronavirus tudatában? Szerintetek mennyire biztonságos vagy ezt az egészet is csak felfújják?
Most Inakb nem
Ahova kérik az Eü kiskönyvet olyat nem is tudsz vallani mert most nincs tudo szűrő és más nem sürgősségi ellátás,Ahhoz meg kell.
Te nem látod hány fertőzött és halott van a világon a koronavírus miatt? Ezen mit fújnak fel szerinted?
Menj dolgozz akkor. Idióta emberek miatt terjed ennyire.
Valamiből meg is kell élni. Engem a stabil munkahelyemről egyszerűen hazaküldtek. Órabéres vagyok, mi az anyámból tartsam el magam fizetés híján? Naná hogy vállalok akármilyen munkát diákként.
Majd ha fizetik neken a számlákat, a kajámat meg minden egyebet, akkor maradok otthon. Jelenleg az éhenhalástól jobban félek, mint a tüdőgyulladástól
Nem.
Barátnőmmel sem találkozom, mert nem vállalom a 40 perces vonat utat és szükségtelen tömegbe menetelt.
Azért a lényegesen többen gyógyulnak ki belőle, mint halnak bele....
Korábban is haltak bele influenzába, csak azt soha nem mondta be a rádió, csak annyit, hogy mennyivel többen forudulnak influ tünetekkel házi orvosukhoz, az előző héthez képest.
Én vállalnék a megfelelő "óvintézkedések" mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!