Mi sajnos nem tudjuk tartani. Eddíg is kimentünk minden nap, szombaton meg kimondottan több helyre kell mennünk... Délelőtt mamáékhoz átvinni a nagyobbik gyereket, onnan megyek be a kórházba... Onnan a feleségem és a babát hazahozni... Utána vissza a mamáékhoz a nagyobbik gyerekért, hazavinni... Ha kell valami addíg körülnéz otthon a párom még utána boltba is kell menni...
Kb. ezek nem is létszükséglet kategória dolgok akkor számíthatok rendőri felszólításra?
Sosem hordoztam 🙄 mert nem hordozhatok. És nem. Nem fogom vinni őket. És tudod miért? Mert most voltunk 1.5 hónapig betegek, le vannak gyengülve.
2020. márc. 27. 14:37
22/29 anonim válasza:
Ami a lényeg lemaradt. Nálunk gyereket, gyerekkel be se engednek a boltba.
2020. márc. 27. 14:39
23/29 anonim válasza:
Kedves anyuka a 2 es 5 eves gyerekevel! Minek kerdezel, ha ugyis ugy csinalod ahogy te akarod? Egyebkent meg otthonhagyni 2 kiskorut eszembe nem jutna meg akkor is ha 1,5 hzara van a bolt. Mondok megy egy ötletet. Online rendeles, tesco kiszallit, de lehet mar mas bolt is.
2020. márc. 27. 14:45
24/29 anonim válasza:
Kedves! Képzeld pici faluban élek ahol a tesconak nincs kiszállítása 🤦♀️ Hihetetlen igaz? A járvány ellenére sem országos a kiszállítás..
2020. márc. 27. 15:07
25/29 anonim válasza:
Másrészt konkrétan veszélyezteted a gyerekeidet
Kis faluban élek, ahol a Tesco nem szállít ki..
25 km az első...
De a helyi kisbolt vállal kiszállítást
De amúgy is a boltokban készítenek össze és kiadják az ajtón...
Hiába kapálózol..nem mehetsz be 9-12-ig a boltba..
Ha nincs benn senki, akkor sem.. mert bármikor jöhetnek az idősek..
Ugyanúgy vagyok egyébként, mint eddig...
2020. márc. 27. 15:12
26/29 anonim válasza:
Nem tudom b asszus de a park ami mellett élünk olyan mint egy majális, tele van emberekkel! Nagy csapatokban sétálgatnak a szülők a gyerekeikkel, piknikeznek, bringázni tanítják a kölykeiket, a nyugdíjasok a padokon bandáznak. Elképesztő... Ezeket remélem holnaptól hazaküldik a fenébe ha már nem veszik észre magukat. Mi konkrétan csak kutyát sétáltatni megyünk le meg boltba, itthon szenved a 2 évesem is nehogy összeszedjük ezt a szart és megfertőzzük a nagymamámat akinek most mi intézünk mindent, nem hiszem el, hogy egyesek milyen szinten felelőtlenek.
Kórházba ahogy írod, boltba, kutyát sétáltatni stb ki lehet majd menni de könyörgöm ne most tartsunk már szabadtéri tavaszi fesztivált. Az ilyen fent is leírt idiótákat hivatott ez a korlátozás távol tartani egymástól ha már maguktól képtelenek ráeszmélni ennek a szükségességére....
2020. márc. 27. 15:50
27/29 anonim válasza:
Kedves Anyuka a 2 és 5 éves gyerekkel! Valamikor csak van szabadnapja a férjednek. A szabadnapján csináltok egy nagybevásárlást a legközelebbi hipermarketben és 2 hétig nyugtod van.
2020. márc. 27. 16:12
28/29 A kérdező kommentje:
Egyet tudok érteni a #19 anyukával, akinek a 2 és 5 éves gyereke van, nálunk is itt van a bolt a ház mellett, nagyon nem örülök neki, hogy az este 10-ig nyitvatartási időt levitték este 7-igre, 8-9 között alszik el a gyerekem, akkor tudtam én is lemenni pár naponta eddig zárás előtt, akkor már alig vannak lent, kB 10-15 perc alatt megjártam, de így meg nem tudok lemenni, bár most már, hogy itthon lesz a feleségem, nem lesz ilyen probléma, de az utóbbi 1,5 hónapban kórházban volt, csak ketten voltunk itthon, de egy ideje már nem vittem magammal boltba /ilyen tömeges helyekre napközben amióta a vírus bejött.
2020. márc. 27. 18:19
29/29 anonim válasza:
Kedves Anyuka, aki 2 picivel vagy otthon. Tuti ismer az eladó már, beszéld meg vele, hogy felhívnád, mikor kell valami, megtenné-e, hogy összeszedi és kiadja az ajtón, mert másképp sehogy sem tudod megoldani?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!