Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kijárási tilalommal hogy...

Kijárási tilalommal hogy vagytok szombattól?

Figyelt kérdés

Mi sajnos nem tudjuk tartani. Eddíg is kimentünk minden nap, szombaton meg kimondottan több helyre kell mennünk... Délelőtt mamáékhoz átvinni a nagyobbik gyereket, onnan megyek be a kórházba... Onnan a feleségem és a babát hazahozni... Utána vissza a mamáékhoz a nagyobbik gyerekért, hazavinni... Ha kell valami addíg körülnéz otthon a párom még utána boltba is kell menni...

Kb. ezek nem is létszükséglet kategória dolgok akkor számíthatok rendőri felszólításra?

2020. márc. 27. 09:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt hülyeségeket terjesztenétek:

[link]

2020. márc. 27. 10:00
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

Konkrét rendelet nem olyan szigorú, az időintervallum ami fix

A többi az olyan, amit eddig is javasoltak/ kértek. Csak most rendeletbe is foglalták.

Gyereket viszont nem tenném le a nagyiknál..

Amikor engem vittek haz hasonló távolságból is hozta a férjem a 1,5 évesem / kijàrás korlátozás nem volt, de koronavírus miatti látogatástilalom igen.

Én kipakoltam a kórházból.. baba addig a csecsemősöknél..aztán őt is vittem..

Család meg megvárt kinn

Boltba lehet menni, csak nem 9-12-ig

Ennyi

2020. márc. 27. 10:34
 13/29 anonim ***** válasza:
11%
Nekem az egyetlen gondom ezzel, hogy 9-12 ha az idős vásárol 65 év alatti nem tartozkodhat majd a boltban. Ez mind szép és jó, és várja meg a sort a fiatalabb. De csak mondom a magam részéről. A bolt itt van tőlünk 1. 5 háznyira 2 kisgyermekem van. Apa dolgozik - munkájából kifolyólag nem tud boltba menni napközben 6ra megy este 6ra ér haza. Csak akkor tudok átszaladni és csak akkor megyek ha tényleg muszáj, ha a 2 éves alszik az 5 éves meg mesét néz. De ha épp vásárol az idős addig kint álljak és várjak? Vagy hogy? 🤔
2020. márc. 27. 10:40
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
13-as, ne legyél már ennyire értelmetlen, te mész szépen délután vásárolni...
2020. márc. 27. 11:01
 15/29 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️ Pont ezt írtam, hogy nem tudok du menni. Vinni nem fogom a gyerekeim logikusan. Nincs aki bevásároljon, a gyerekem meg nem du alszik.
2020. márc. 27. 12:29
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

15

a legtöbb bolt 7-8 körül nyit. akkor nem tudsz menni?

2020. márc. 27. 12:44
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy reggel 9 előtt vagy 12 óra után semelyik sem jó neked. Vagy ennyire nem érted?
2020. márc. 27. 13:08
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
2 hete nem megyünk sehová, csak a férjem dolgozni. Nem sok változást hoz. Aki megteheti és akar az eddig is otthon volt, aki nem teheti meg azon nem segít, aki meg nem is akar...
2020. márc. 27. 13:53
 19/29 anonim ***** válasza:
81%
Nos akkor írom még egyszer hogy megértse akinek nem ment elsőre. Férjem reggel fél 6kor elmegy este 6ra ér haza. 2 kisgyerekkel vagyok. 2 és 5 éves. A bolt 1.5 háznyira van. Vinni nem vihetem őket. A kicsi 11-12ig alszik. No mikor is tudok akkor elmenni ha nagyon muszáj venni valamit? Logikusan akkor mikor alszik a kicsi.. Így sem hagyom szívesen őket még arra az alig 5 perce sem egyedül.
2020. márc. 27. 14:28
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de tök hülye vagy. Előbb mennék velük együtt boltba jelenleg is, max lekötözött mancsokkal, magamra kötve vagy ilyesmi, mint hogy két ilyen kicsit egyedül hagyjak odahaza... -_-
2020. márc. 27. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!