34 hetes vagyok, s mivel szombattól nagyon keveset mozgott a babóm, ezért most 2 naponta Flow-ra, uh-ra, és NST-re kell járnom, mert kiderült a nyakánál van a köldökzsinór. Császár, vagy sima szülés volt? Aggódom, ugye nem lesz baj a babámmal?
Figyelt kérdés
Akinek volt ilyen, hogy szülte meg a picit?2009. máj. 28. 10:44
1/1 anonim válasza:
Igaz én hetente jártam, nem két naponta, de végig rendben volt a flow érték, fejlődéssel sem volt gond. Köldökzsinór is 1x tekeredett a nyakán de az csak szüléskor derült ki. Természetes úton szültem. Szerintem nem kell aggódnod, ha tekeredik a zsinór az még nem gond mivel a baba addig kapja az oxigént a zsinóron keresztül amíg azt el nem vágják. Gond akkor van ha túlságosan megfeszül, de meglátod a szülésznőd ügyes lesz és gond nélkül leszedi a babád nyakáról, az enyém is ilyen volt. Ne stresszeld magad, inkább élvezd ki a terhesség utolsó heteit:) Könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!