Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Miért vagytok ennyire...

Anyukák! Miért vagytok ennyire felelőtlenek?

Figyelt kérdés

Napok óta mást sem látok facen csak a gyerekekről képeket és adatokat (név, születési idő, anya, apa neve, kedvenc étel stb.)

Értem, hogy karantén meg minden, de gondolkodjatok milyen információt osztotok neg 5000+ tag csoportokban.

2020. márc. 26. 10:43
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
88%
Jó akkor ha neked ez nem tetszik, ne csináld, pont.
2020. márc. 28. 12:00
 42/45 anonim ***** válasza:
14%

Semminkettos mérce nincs itt. Az én gyerekem, én döntök róla. Én döntöm el, hogy mit posztolok róla. Ha úgy gondolom, hogy még a vercsoportjat is meg akarom osztani, akkor azt teszem, ha semmit nem akarok róla megosztani, akkor azt.

De továbbra is az a lényeg, hogy egy akkora gyereket, akit át lehet így vágni, nem hagy az ember felügyelet nélkül.

2020. márc. 28. 14:44
 43/45 A kérdező kommentje:
Nem is csinálom és pont. 😂, Csak nem értem, aki csinálja miért teszi ki bármi legyen is, a gyerekét. Felelőtlenség.
2020. márc. 28. 16:51
 44/45 anonim ***** válasza:
63%
Nincs benne semmi felelőtlenség. Nem tartalmaz semmi használható információt. Nyugi.
2020. márc. 28. 17:48
 45/45 anonim ***** válasza:
83%

Én meg azt nem értem miért felelőtlenség.

De tényleg ha zavar, ne csináld, lapozd át az ilyeneket és ne foglalkozz vele.

2020. márc. 28. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!