Anyukák! Miért vagytok ennyire felelőtlenek?
Figyelt kérdés
Napok óta mást sem látok facen csak a gyerekekről képeket és adatokat (név, születési idő, anya, apa neve, kedvenc étel stb.)
Értem, hogy karantén meg minden, de gondolkodjatok milyen információt osztotok neg 5000+ tag csoportokban.
2020. márc. 26. 10:43
1/45 anonim válasza:
Minek vagy ilyen csoportokban ha ez zavar? Én még egy ilyet sem láttam...
2/45 anonim válasza:
Milyen csoportokban van ilyet? Mert én még nem láttam.
3/45 anonim válasza:
Eskü, én sem láttam még ilyet, pedig az utóbbi egy hétben aktívabb vagyok a face-n. Csak a gyermekkori kép posztolósokat látom, de azt sokat.
4/45 A kérdező kommentje:
Mert itthon vagyok két 5 év alatti gyerekkel és ezek mellett jó ötleteket is osztanak meg.
2020. márc. 26. 10:59
5/45 anonim válasza:
Na és konkrétan mire megy ezekkel az adatokkal barki is? Semmire.
6/45 A kérdező kommentje:
Semmire? Így könnyebb összehaverkodni egy gyerekkel és ha nem jó szándék vezérel valakit, máris kész a baj.
2020. márc. 26. 11:23
7/45 anonim válasza:
Aha. Mert pont ott van a közelben egy pedo aki felírja mindezeket az adatokat és a gyerek fényképével a kezében járja az országot, hogy pont bele fusson össze véletlenül, ugye. Amúgy amelyik gyerek akkora, hoyg ezeket az adatokat tudja, az azt is tudja, hogy ismeretlennel nem megy sehova.
8/45 anonim válasza:
Ha őket nem zavarja, akkor téged miért zavar? Az ő dolguk..
9/45 anonim válasza:
Sose láttam ilyet. De amúgy ennek mi az értelme?
10/45 A kérdező kommentje:
#7 kb. válaszoltál is a kérdésemre. 😉
Egy 3 éves gyerek is tudja ezeket. Viszont azokat könnyű még átverni is.
Tovább görgetem ezeket a posztokat, de akkor is megdöbbentett, hogy ilyen információkat kiadnak idegen embereknek. Mert ezt bárki láthatja nem csak az ismerős.
2020. márc. 26. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!