Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Miért vagytok ennyire...

Anyukák! Miért vagytok ennyire felelőtlenek?

Figyelt kérdés

Napok óta mást sem látok facen csak a gyerekekről képeket és adatokat (név, születési idő, anya, apa neve, kedvenc étel stb.)

Értem, hogy karantén meg minden, de gondolkodjatok milyen információt osztotok neg 5000+ tag csoportokban.

2020. márc. 26. 10:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
10%

Megtörtént esett alapján:

Baranya megyében történt. Volt egy anyuka, aki mindent kiposztolt Facebookra, mikor mit csinálnak, milyen rendszerességgel. Ezt egy fickó megfigyelte, tökéletesen tudta a gyerek menetrendet, napirendjét. Egy nap ő ment érte, majdnem el is vitte. A gyerekkel el tudta hitetni, hogy ismeri őket, ismeri az anyukáját stb. Azt mondta, hogy az anyukája őt küldte, hogy elvigye nem tudom én milyen különórára, mert az anyja küldte. Az egyik tanárnő vette észre, hogy egy idegen pasi akarja elvinni a gyereket. Ez 3-4 éve történt.

2020. márc. 26. 18:22
 32/45 anonim ***** válasza:
19%

31!

Szép mese.

2020. márc. 26. 19:18
 33/45 anonim ***** válasza:
60%

Oke, tehát a gyerek veszélyben van, ha megválaszolja ezeket a kérdéseket.

1,Hogy hívják anyukádat?

2. Kövér vagy sovány?

3, Kicsi vagy nagy?

4. Mit a kedvenc étele anyának?

5. Mit vesz fel a legszívesebben anya?

6. Hány éves anya?

7. Milyen meglepetésnek örülnél, ha most meglepne vele anya?

8. Mit néz anya a tv-ben?

9. Mit szeret anya csinálni?

10. Mit mond anya "reggeltől-estig"?

11. Hová utaznál el az anyával a legszívesebben?

12. Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel?

13. Mitől fél anya?

14. Mit nem szeret anya?

Értem. Tehát ha ide irom, hogy anya neve Szabo Eva, kövér és kicsi, a rántott húst szereti és unikornisos overal a kedvenc ruhája, 40 éves, unikornisos overalt akarok én is , anya híradót néz, mindig azt mondja hogy pakoljak össze, a mamához akarok utazni, agysebesz leszek, anya fél a pókoktól és nem szereti a palacsintát, akkor veszélyben a gyerek. Jaja. Értem.

2020. márc. 26. 19:26
 34/45 A kérdező kommentje:

Igen, mivel könnyű velük elhitetni, hogy ismeri. Honnan tudná egy idegen, hogy mi anya kedvenc étele? Vagy mit szeret hordani? Főleg, hogy mire vágyik a gyerek...

Csupa olyan dolgot tud mondani, amit a családon kívül más nem tudhatna.

2020. márc. 26. 22:50
 35/45 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező csak azt felejted kia a számításból, hogy 3-6 éves gyerekekről beszélünl. A válaszok döntő többségben banális sületlenségek, amikkel kezdeni semmit nem lehet. Plusz egy normálisan nevelt ekkora gyerek, nem fog idegenekkel elmenni, mert fél tőlük.
2020. márc. 27. 05:13
 36/45 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy egy óvodás gyerek mégis mikor van egyedül?? Mert az én 4,5 évesem soha...
2020. márc. 27. 10:04
 37/45 A kérdező kommentje:

Szerintem ahol több gyerek van, elég ha az egyik elvonja egy percre a figyelmedet.

Lehet ragozni, szerintem akkor is felelőtlenség.

2020. márc. 27. 10:32
 38/45 anonim ***** válasza:
75%
Nem értelek kérdező. Ha egy gyereket el akar valaki csalni, akkor sajnos megpróbálja anélkül is hogy előtte olvasta volna hogy anya szeret tornacipőt hordani. Vagy hogy a gyerek kedvenc étele a palacsinta. Nem ettől lesz sikeres vagy sikertelen a rablási kisérlet.
2020. márc. 27. 12:55
 39/45 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező

Nálunk még a védőnő, aki a helyi család segítő vezetője is kiposztolta...

Erről mi a véleményed?

Szerintem ott is bajt keresel, ahol nincs

2020. márc. 28. 01:43
 40/45 A kérdező kommentje:

Inkább elővigyázatosság.

A másik kategóriában meg kiakadtak, mert az anyós hogy merészel képet posztolni a gyerekekről.

Ezt hívják kettős mércének?

A védőnő is felelőtlen. Ez a véleményem.

2020. márc. 28. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!