Csak szerintem butaság ez a feladat testnevelés órán? "Szinte minden okostelefonon vannak már lépéssszámláló programok. Akinek esetleg nincs rajta, a Play Áruházban lehet letölteni.
"Miért? Csak tudod, hogy hanyadikod a gyereked...."
Mert nem össznépi testnevelés óra van....
A fizut se veszi fel csak egy osztály után?
Azért, mert a szülő burokban él/technikai analfabéta, még meg kell tudni oldani egy applikáció vagy program telepítését. Ha valakinek a 21. században ezzel gondjai vannak, az vessen magára, egy diplomamunkát nem lehet manapság megírni számítógép ismerete nélkül, senkit nem érdekel a te “csak azért sem” hozzáállásod. Másrészről sétálni ki lehet menni, csak bandázni nem kéne, meg a másik arcába behajolni, meg összesmárolni mindenkit. Harmadrészről azért, mert kicsit fúj a szél még ki lehet menni sètálni. Mi baja lesz a gyereknek?
Azért van ez a sok kövér, málészájú hülyegyerek, mert olyan szükők nevelik, mint te. 1500 lépés az szinte semmi, egy kisebb udvaron, de lépcsőházban is teljesíthető. Mostantól mindennap ki fogja írni vmi idióta szülő, hogy szegény gyereknek meg kell emelnie a valagát otthon, holott végre nyugodtan xboxozhatna és zabálhatna egész nap?
Ha a gyerek szokott nyomogatni a telefonodon, fél perc alatt telepíti magának és ingyenes.
Ez inkább az olyan háztartásokban probléma, nem elvárható, ahol áram sincs, nemhogy wifi.
Elsősöm minden nap kap 1-2 tornavideót a netről (pár percestől 15 percesig), vagy pár képet és leírást, hogy milyen gyakorlatokat hányszor végezzen el.
Harmadikosom tanítónénije azt üzente, menjünk ki minél többet a szabadba játszani, szaladgálni (az osztályban kb. mindenki kertes házban lakik).
Nekem mindkét megoldás tetszik. A családban senkinek sincs okosórája és nem is tervezünk venni. Lépésszámlálót egyszer feltelepítettem a telefonomra, de nem fogom odaadni a gyerekem kezébe egész napra, a zsebébe meg nem fér bele. Ugyanezen okból nem használom én sem ezt az applikációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!