Csak szerintem butaság ez a feladat testnevelés órán? "Szinte minden okostelefonon vannak már lépéssszámláló programok. Akinek esetleg nincs rajta, a Play Áruházban lehet letölteni.
Baromság az egész.
Az ilyen "tanárt" el kell hajszolni a retkes francba.
Első osztálytól? Miért alap, hogy van telefonja? És ha igen, rögtön okos?
Egyébként az 1500 lépés nem nagy cucc lakáson belül se. Amikor veszélyeztetettként otthon voltam, akkor is megvolt 1000 lépés csak azzal, hogy a wc és a szoba között sétáltam (okos karkötő).
Milyen telefon?
Pl nekem Huawei van, ennek van Huawei health alkalmazása
De van ilyen a Samsungnak, IPhone-bak is
Megoldas:
Tisztelt tanarno/tanárúr!
A gyereknek nincs okostelefonja, így lepesszamlalo app se, ellenben naponta háromszor körbe szaladja a háztömböt.
Tisztelettel: X anyuka
Nagyjából ez lenne a válasz: Tisztelt anyuka. A mai világban már elengedhetetlen, hogy okostelefonja legyen a családban valakinek..... Jelenlegi helyzet pedig megköveteli, h valamilyen formában ellenőrízni tudja a tanár a mozgást....
No, de sebaj. Töltöttem le egy appot ami lépett annyit amennyit kell. Csupán a telefont mozgattam.... :)
Eszement egy dolognak tartom továbbra is, hogy ebben az időjárásba, járvány helyzetben ilyent követel. Ráadásul vehette volna a fáradtságot, h legalább külön leírja minden osztálynak, h mennyit vár el...
"Ráadásul vehette volna a fáradtságot, h legalább külön leírja minden osztálynak, h mennyit vár el..."
Miért? Csak tudod, hogy hanyadikod a gyereked....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!