Feltudjuk venni a babaváró hitelt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnénk felvenni a babaváró hitelt, de nem tudom hogy ebben a helyzetben (koronavírus) feltudjuk-e venni?2020. márc. 18. 15:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell hitelt felvenni a gazdasági összromlás kellős közepén
..
2/7 anonim válasza:
Nekem a hét elején még nem mondták a bankban, hogy ne lehetne. Az OEP igazolást megigényeltük,aztán meglátjuk. Szerintem az ügyintézés le fog állni, de legfeljebb majd később vesszük fel (ha meg nem szüntetik, mert én attól tartok meg fogják).
3/7 anonim válasza:
Ma voltunk érdeklődni, otp. Nem szívesen fogadtak, mert az ügyintézés min. 2 órát vesz igénybe vagy többet. Most csak a leggyorsabb ügyeket intézik. Ne legyél sokat velük egy légtérben. Azt mondták áprilisban térjünk vissza rá.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél fel hitelt a gazdasági válság közepén
5/7 anonim válasza:
Mi tegnap indítottuk el a folyamatot annál a banknál, ahol a számlánk van (ez gyorsított a dolgon). Azt mondták, hogy a hitelbírálat csúszhat pár nappal, illetve maga a szerződéskötés is egy kicsit kitolódhat.
Mihamarabb fel akartuk venni, mielőtt az állam egy tollvonással elkaszálja arra hivatkozva, hogy most másra kell a pénz.
6/7 anonim válasza:
Hitelt most semmiképp ne!!!
Legyen eszed !!!
7/7 A kérdező kommentje:
Sikeresen felvettük a babaváró hitelt
2020. ápr. 30. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!