Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más szerint is őrültség egy...

Más szerint is őrültség egy garzonban gyerekeket vállalni?

Figyelt kérdés

2020. márc. 4. 09:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben nem, ha csak rövidtávon éltek ott. De ha nagyobb lesz a gyerek, több lesz a cucc, esetleg jön a kistesó, semmiképpen nem ajánlom.
2020. márc. 4. 12:20
 22/24 Betti Jazi ***** válasza:
100%
Az én kislányom is garzonba született és nem történt semmi igaz azóta el költöztünk de 8 hónapos koráig ott laktunk és jól elvoltunk
2020. márc. 4. 12:56
 23/24 Juliusz48 válasza:
85%
Mindenkinek magának kell eldönteni mit tenne meg egy gyerekért. Itt a többség arról fecseg, hogy a szülei igen, de neki már úgy felvitte az Isten a dolgát, hogy Ő nem szülne gyereket külön szobák nélkül. A világban az ösztönembereknél ez a gondolat fel sem merül, de szaporodnak is mint a nyulak. Az állam most a támogatásaival jelentősen hozzájárul a több gyerekhez, azért a lakás cseréjénél érdemes ezzel is számolni.
2020. márc. 5. 07:50
 24/24 anonim válasza:
26%
Szerintem hosszú távon nem érdemes babát vállalni egy garzonban. Nem túl biztonságos.Főleg ha emeletes épületről van szó. Sok olyan van hogy beázik vagy leég stb. És akkor nincs hova menni. Szerintem egy normális ház jobb lenne
2020. márc. 5. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!