Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha csak bejelentenék, hogy...

Ha csak bejelentenék, hogy megengedett a béranyaság minden formája, érdekelne, vagy elkezdenél ellene szervezkedni?

Figyelt kérdés
Minden forma alatt azt értem például, hogy aki csak fél a szüléstől az is kérheti, és az is, akinek egészségügyi okok miatt nem lehet gyereke.
2010. júl. 24. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy fekszik le, akkor az az apa és a béranya gyereke lenne, azaz a béranya nem is béranya lenne. Ez olyan, mint a lombikos babák, csak a béranyába ültetik be, de ettől még a gyerek biológiailag nem az övé.
2010. júl. 24. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Én izléstelennek tartom, hogy valaki eladja a gyerekét, mert vannak olyan dolgok, amiket szerintem nem lehet megvenni, és egy gyerek is az!

Azt elfogadom, hogy valaki teherbeesik, és nem kell neki a gyerek, vagy csak nem tudja neki biztosítani a feltételeket, na de eladni őt?? Akkor már inkább keressen egy családot (aki rendes, megbízható), és nyilt örökbeadásként adja oda a babát. De azt gusztustalannak tartom, hogy valaki pénz kérjen a gyerekéért cserébe. A végén már elképzelhetőnek tartom, hogy egyes párok "futószalagon" gyártják majd a babákat, amiket mind kiárusítanak. Nem kéne idáig fajulnia a világnak.

2010. júl. 24. 17:58
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Jézusom utolsó te miről beszélsz? Tisztában vagy azzal hogy itt miről folyik a szó? Ki adja el a gyerekét? Egyszerűen csak nem ő szüli meg hanem más! Utána ugyanúgy ő nevelni tovább! Hogy menni analfabéta van itt!
2010. júl. 24. 17:59
 14/17 A kérdező kommentje:

Kedves "Ha "rettegsz" a szüléstől, akkor nem vagy felkészülve az anyaságra. "

Nagyon kedves vagy, de én már szültem, és én rettegtem a szüléstől. Hiába nem lett tőle végül semmi bajom, most is rettegek, szerintem ez az egészségügy hibája, nincs megbízható orvos még sok pénzért sem.

És a gyerekem szépen fejlődik, képzeld két nyelven beszél, pedig még kicsi.

Aki veri a gyerekét az szerinted alkalmas rá, hogy szülő legyen, csak azért mert nem félt megszülni? Nevetséges.

2010. júl. 24. 18:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 17.58-as. Akiről/amiről Te írsz, az inkább a nyílt örökbefogadás.

A béranyasággal nekem nincs problémám, biztos, hogy nem szervezkednék ellene, és az sem érdekelne, ha a sarki fűszeres felesége béranyát fizetne a vágyott gyermek megszületéséért, mert félti az alakját.

2010. júl. 24. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:
A béranya nem eladja a gyerekét, hanem (pénzért, vagy más juttatásért) vállalja, hogy kihordja más gyerekét. Nem a saját gyerekét szüli meg, neki csak beültetik úgy, hogy már meg van termékenyítve a petesejt (a biológiai anya petesejtje), ő hordja a méhében és ő szüli meg. De ettől még nem az övé. Tehát senki nem ad el gyereket senkinek, itt a szülők azért fizetnek, hogy egy másik nő vállalja azt, hogy otthont ad a magzatnak a saját testében, és végül megszüli.
2010. júl. 24. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
én szülnék a barátnőmnek. Sajnos neki eü okokból nem lehet,pedig nagyon vágyna rá.
2010. júl. 24. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!