Ha csak bejelentenék, hogy megengedett a béranyaság minden formája, érdekelne, vagy elkezdenél ellene szervezkedni?
Én izléstelennek tartom, hogy valaki eladja a gyerekét, mert vannak olyan dolgok, amiket szerintem nem lehet megvenni, és egy gyerek is az!
Azt elfogadom, hogy valaki teherbeesik, és nem kell neki a gyerek, vagy csak nem tudja neki biztosítani a feltételeket, na de eladni őt?? Akkor már inkább keressen egy családot (aki rendes, megbízható), és nyilt örökbeadásként adja oda a babát. De azt gusztustalannak tartom, hogy valaki pénz kérjen a gyerekéért cserébe. A végén már elképzelhetőnek tartom, hogy egyes párok "futószalagon" gyártják majd a babákat, amiket mind kiárusítanak. Nem kéne idáig fajulnia a világnak.
Kedves "Ha "rettegsz" a szüléstől, akkor nem vagy felkészülve az anyaságra. "
Nagyon kedves vagy, de én már szültem, és én rettegtem a szüléstől. Hiába nem lett tőle végül semmi bajom, most is rettegek, szerintem ez az egészségügy hibája, nincs megbízható orvos még sok pénzért sem.
És a gyerekem szépen fejlődik, képzeld két nyelven beszél, pedig még kicsi.
Aki veri a gyerekét az szerinted alkalmas rá, hogy szülő legyen, csak azért mert nem félt megszülni? Nevetséges.
Kedves 17.58-as. Akiről/amiről Te írsz, az inkább a nyílt örökbefogadás.
A béranyasággal nekem nincs problémám, biztos, hogy nem szervezkednék ellene, és az sem érdekelne, ha a sarki fűszeres felesége béranyát fizetne a vágyott gyermek megszületéséért, mert félti az alakját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!