Figyelembe vettétek a gyereketek névnapjának időpontját?
Mi nem vettük figyelembe. Tetszett a név, és bár van máskor is ilyen névnap, de az apukáját is így hívják, és mindkettőjüknek egyszerre tartjuk. Így a babám születés- és névnapja között csak 4 nap különbség van.
Az unokatesónál is hasonló a helyzet, neki is 4 nap különbséggel van a születés- és névnapja.
Szerintem ez nem akkora probléma.
igen, én figyelembe vettem, meg még azt is, hogy ne decemberben legyen, egyrészt a karácsony miatt, másrészt már van a családban 2 másik alkalom is decemberben
van egy barátnőm, az ő kislánya dec 26-án született és a névnapja is decemberben van, ez gáz szerintem
A lányunk az év egy hónapjában ünnepel mindent. Névnap, szülinap, karácsony, mikulás. Hogy még nagyobb legyen a kitolás, ő volt az apukája szülinapi ajándéka, mert egy napon születtek 30 év eltéréssel. És a férjemnek ikertestvére van :) Na?
Ennyi kalamajka után az, hogy a névnapja is az adott hónapban van, már semmiség..
Köszönöm szépen a további válaszokat is!
Azért látom vegyesek lettek a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!