Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Figyelembe vettétek a gyereket...

Figyelembe vettétek a gyereketek névnapjának időpontját?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy néztétek-e azt, hogy mennyire lesz/van messze a gyermeketek névnapja a szülinapjához képest? Vagy ha tetszett egy név, akkor nem számított a dátum?
2010. júl. 24. 16:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

Mi nem vettük figyelembe. Tetszett a név, és bár van máskor is ilyen névnap, de az apukáját is így hívják, és mindkettőjüknek egyszerre tartjuk. Így a babám születés- és névnapja között csak 4 nap különbség van.

Az unokatesónál is hasonló a helyzet, neki is 4 nap különbséggel van a születés- és névnapja.

Szerintem ez nem akkora probléma.

2010. júl. 24. 18:27
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
nem foglalkoztunk vele, csak 1 név jöhetett szóba: Boglárka (aug.1), amúgy aug 3-án született. Ezentúl senkinek sem ünneplünk névnapot, így oldottuk meg.
2010. júl. 24. 18:29
 13/24 anonim ***** válasza:

igen, én figyelembe vettem, meg még azt is, hogy ne decemberben legyen, egyrészt a karácsony miatt, másrészt már van a családban 2 másik alkalom is decemberben

van egy barátnőm, az ő kislánya dec 26-án született és a névnapja is decemberben van, ez gáz szerintem

2010. júl. 24. 18:35
 14/24 anonim ***** válasza:
Nem figyeltem erre.Mikor már tudtuk mi lesz a lányom neve,akkor még nem tudtuk mikor van a névnapja.
2010. júl. 24. 19:19
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

A lányunk az év egy hónapjában ünnepel mindent. Névnap, szülinap, karácsony, mikulás. Hogy még nagyobb legyen a kitolás, ő volt az apukája szülinapi ajándéka, mert egy napon születtek 30 év eltéréssel. És a férjemnek ikertestvére van :) Na?

Ennyi kalamajka után az, hogy a névnapja is az adott hónapban van, már semmiség..

2010. júl. 24. 20:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem júli 26. a névnapom, júli 30. a szülinapom.
2010. júl. 24. 20:16
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a további válaszokat is!

Azért látom vegyesek lettek a válaszok.

2010. júl. 24. 20:28
 18/24 anonim ***** válasza:
Lányom májusban született,a névnapja februárban és júliusban van.Mi februárban tartjuk a névnapját
2010. júl. 25. 07:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem a fiam november 6-án született és nov 4-én van a névnapja... így alakult, de külön tartjuk mindkettőt :)
2010. júl. 25. 10:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Az én fiam június 25-én született, 4 kap különbség lett volna a név-és szülinap között, de Péter névnap (naptárban feltüntetve) van április 29-én is, így azt választottuk.
2010. júl. 25. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!