Mikor lehet nálam is a gyerekem?
Figyelt kérdés
Még 1 éves és az anyjánál van, mikor "felebbezhetek" újra hogy nálam is lehessen akárcsak 2 hetente hétvégére?
Mennyi idősnek kell lennie hogy a törvenyek szerint legyen esélyem?
2020. febr. 28. 11:01
1/5 anonim válasza:
Mármint hogy elvihesd es ne csak az anyánál lehessen a láthatás? 3 eves kora után.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon jó anya de egyszerűen már ellehetetlenít a gyereknevelésben, bármit csialtam az rossz. Szó szerint ha a közelemben van gyomorgörcsöm van.
3 év után vihetem el?
2020. febr. 28. 11:18
3/5 anonim válasza:
Én ugy tudom 3 éves korig az anya es a gyerek lakhelyén van a láthatás.Utana kervenyezheted hogy elvihesd. Probald meg megbeszélni az anyával
Neki is erdeke hogy a gyerel fokozatosan szokjon hozzá es ne az legyen hogy 3 évesen hirtelen 2 napra elviszed.
4/5 anonim válasza:
2 vagy 3 éves kor felett lehet veled az anyja nélkül. (igen, sztem is igazságtalan)
5/5 anonim válasza:
Most mi szerepel agg ítéletben a láthatásról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!