Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől lehet étvágytalan 11,5...

Mitől lehet étvágytalan 11,5 hós gyerekem?

Figyelt kérdés

8 foga van, ahogy láttam a szemfogai jönnek most, nagyon be van dagadva az ínye. Eddigi fogai nem viselték meg, azt hittem később sem lesz probléma. Nyalzik, nyűgös, ujjai a szájában vannak mindig. 5 napja alig eszik, egy étkezés alkalmával 2-3 kanállal eszik aztán tolja el a kezem hogy nem kér többet.

Fogzás miatt lehet? Aggódom, mert tegnap pl nem is kakilt, azóta még ma sem. Cicizik még, azt nem utasítja el.

Gondoltam arra is hogy fáj valamije, beteg. Volt egy elhuzodo nathaja ami után most ahogy én gondolom megnagyobbodott az orrmandulaja, éjjelente rofog, horkol, de az orrszi porszivoval semmi sem jön. Hétfőn megyünk fül orr gegesz ez. Már én is kivagyok, alig alszunk, egész nap nyügi szegény.

2019. dec. 11. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű a foga miatt lehet, de jó ha elviszed a fülorvoshoz.

Az én babám is ennyi idős, ő meg a másik véglet, folyton csak enne és enne, egész nap eszik. Ennek ellenére csak 8.5 kg, nem túl nagy a súlya.

De azt mondják rendben van.

De még egy db foga sincs.

2019. dec. 11. 11:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Megszámolni nem lehet, hányadik hasonló kérdés ez. Nagyon sok anya átesik ezen. Hülyére aggódod magad, mert az addig jóétvágyú gyerek 10-11 hónaposan átmegy fényevőbe. Egyrészről ott a fogzás, másrészről a mozgásfejlődés. Egy ekkora gyereknek annyi felfedezni valója van, hogy nem ér rá enni. ;)
2019. dec. 11. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!