Csak az én gyerekem ennyire étvágytalan?
Szia!
17 hós fiamnál ugyanez a szitu.Szinte kergetem az étellel mert nem hajlandó az etetőszékben megmaradni. Játék közben bemegy 1-2 falat. A gyermekorvos csináltatott vizelet vizsgálatot és teljes vérképet. Rendben volt mind a kettő. Meglepődtem, hogy se nem vashiányos, se nem vérszegény, mert rendes egészséges ételt nem nagyon eszi meg.
Gyógyszertárban kértem homeós étvágynövelőt, várom a hatását. Mi a Béres cseppen túl vagyunk, nekünk nem vállt be.
Legjobbakat nektek!
Az én 13 hónapos fiam,pont ellenkező eset.Bármit,bármennyit képes enni.Ja,és bármikor,azt elfelejtettem.
A fentieket olvasva szerencsésnek érzem magunkat,amiért nem kell a gyerek étvágytalanságával küzdenünk....
Érdemleges tanácsot sajnos nem tudok adni,de ha szereti az almát például,akkor próbálkozz azzal.Állítólag gyorsítja az emésztést,hátha megéhezne a babád...Vagy próbáld békén hagyni a kajával egy kicsit,úgy 2-3 órára,hátha ő maga fogja kérni.
Ha hülyeségeket írtam,akkor ezer bocs,de én így próbálkoznék először....
Sok sikert!
Detto ugyanez a helyzet nálunk is a 1,5 éves lányommal. Súlyosbítva azzal, hogy utálja a tápszert is. Próbálkoztam tejjel is, de azt sem issza meg, még kakaónak megcsinálva sem. Van olyan nap, amikor a táplálékának 90% gyümölcslé. Ha ezt megvonom tőle, semmit sem eszik. Most 10kg, ami nekem nagyon furcsa, mert a születési súlya hasonló, mint a testvéreié, de Ők 10 hós koruk körül voltak ekkorák. A doki azt mondja nincs semmi baja, adjak neki Vitacolant. Nem vált be. Reménykedem, hogy majdcsak kinövi a nemevést.
Senkinek nem kívánok ilyen rossz étvágyú gyereket, de megvígasztal, hogy nem vagyok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!