Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én gyerekem ennyire...

Csak az én gyerekem ennyire étvágytalan?

Figyelt kérdés
Másfél éves lányom sosem volt jó evő, de ami az utóbbi hónapokban van, az már nagyon durva. Egyszerűen szinte egész nap alig hajlandó enni valamit a reggeli és az esti tápszeradagján kívül. Mindent kiköp, szétdobál válogat, már különböző trükkököz folyamodok, hogy néhány falatot egye, pl. rajzolás közben, vagy úgy, hogy Ő is kanalaz, de ezek sem mindig jönnek be. Olyan, mint aki sosem éhes, és nem szeret enni. Tojás, bab, borsó, hal, máj, ezeket egyáltalán nem eszi meg SEHOGY, kenyeret is alig-alig, husit néha keveset, a levesek még csakcsak, de abból is csak a tésztát, meg a répát a levével, szóval nagyon gáz. A gyümölcsöket még szereti is, de azt is csak módjával eszegeti. El vagyok keseredve, hogy így egyszerűen képtelenség egészségesen táplálni, és hogy alultáplált lesz, vagy kialakul valami vitaminhiánya. Van valaki hasonló helyzeben? Mit tanácsoltok?
2011. jan. 1. 22:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok ,1-2 hét után javult az étvágya ,add még neki !
2011. jan. 7. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!