Ez szülés utáni depresszió lenne?
Szerintem ezt a legtöbb nő átéli szülés után, amit te. Én a 2. gyerekkel vagyok itthon, zsinórban már lassan 5 éve. Szerintem több dolgot is tehetsz. Egyrészt tudd, hogy irtó gyorsan el fog röpülni az az idő, amikor még kötetlenül együtt lehettek és mehettek napközben.
Aztán ott van az, hogy bár nem tudom mivel foglalkozol, mi érdekel, de én minden időmet, mikor csak tudok (alszik, mama eljön) kihasznalom és magamra fordítom. Ez van, hogy csak egy kiafós alvást jelent, van hogy valamelyik hobbimat csinálom (ha neked nincs, itt az idő, hogy legyen!!!) Illetve mostanában elkezdtem sütni mindenféle finomságot.
Másrészt szerintem a pároddal beszélj, hogy rendszeresen iktassatok be kis kiruccanásokat, programokat hétvégente, mert neked ez így monoton. Ha talalsz hobbit és kb 2 hetente eljártok együtt, szerintem kicsit kimozdít a mókuskerékből és eltelik gyorsan a következő év is.
Ahogy megjön a kedved a kimozdulások során úgy fogsz erőre kapni minden másban is(mozgás, hobbi).
Menni fog az!;)
Nem. Ez nem depresszió , csak be vagy fásulva. Keress magadnak hobbit, mozdulj ki, tereld el a gondolataidat, sportolj.
Nekem ez segített mikor hasonló helyzetben voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!