Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van esélyem "normális"munkát...

Van esélyem "normális"munkát találni kisgyerek mellett, ha nem értek semmihez?

Figyelt kérdés

A tanulás nem opció, sajnos nem vagyok okos. Van egy csupa 2-es érettségim és egy irodai munkaügyi tanfolyamom, amivel nem megyek semmire, csak közmunkán dolgoztam vele egy iskolában, utána pedig önkormányzaton.

Eddig gyárban dolgoztam 3 műszakban, amivel nem volt bajom, mert jól kerestem vele, de kisgyerek mellett 3 műszak vállalhatatlan. Kismama műszak nincs, ezt már az elején leszögezték és szülés után nem sokkal lejár a határozott idejű szerződésem is, valószínűleg nem hosszabbítanak.

Segítség nincs, nagyszülők 200+ km-re, és ők is dolgoznak. Apuka se tudja hozni-vinni bölcsibe/oviba.

Mióta megfogant csak erre tudok gondolni, hogy mi lesz velem, ha lejár a csed/gyed stb, hogy fogok dolgozni. A párom nagyon szerette volna ezt a babát.

Annyira szeretnék valamit tanulni, mindig is érdekelt a pénzügy számvitel, könyvelés, de vért izzadtam a 2-esért matekból, úgyhogy esélytelen. Gondoltam arra is, hogy műkörmös, szempillás, kozmetikus vagy fodrász leszek, de egyrészt ezekből már Dunát lehet rekeszteni és ügyfélkör is kellene hozzá, másrészt kézügyességem sincs.

Annyira kilátástalannak látom a helyzetet, dolgozni meg kell és nem szeretnék 2 évnél tovább itthon lenni.

2020. febr. 27. 21:12
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

Rengeteg okj tanfolyam van amihez nem kell matek.

Nekem pl óvodai dajka végzettségem van!

Kislányom velem együtt jön oviba,együtt haza. Ez is opció lehet,hogy ahova felvennének dolgozni oda viszed a gyerkőcöt!

2020. febr. 27. 21:19
 2/26 anonim ***** válasza:
97%

Nem lehetsz annyira buta mint a közösségi média felhasználóinak majd a fele, mert helyesírásod is rendbe van és a fogalmazásod is.

Na most 2-es érettségi szarni bele, senki nem fogja a jegyeket nézni lényeg hogy meg van, irodai papír oké, maradék időben ráfekszel egy nyelvre erősen, és már is sok eséllyel indulsz irodai/adminisztráció szektorban.

2020. febr. 27. 21:21
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg valami bolti eladó szakmát tanulhatnál, amivel nem csak áruházakban tudsz elhelyezkedni több müszakban, hanem egyéb üzletekben is (pl. butik, 100 Ft-os, ajándék, stb.) Ezek általában 8-16-17-ig vannak nyitva, ami simán vállalható kisgyermek mellett.
2020. febr. 27. 21:21
 4/26 A kérdező kommentje:

A helyesírásom rendben van az igaz.

Közmunkán adminisztrátor voltam az iskolában, az önkormányzaton pedig közfoglalkoztatási ügyintéző, úgyhogy kis tapasztalom van benne, de gyerek nélkül sem vettek fel rendes alkalmazottnak sehová, gyerekkel gondolom pláne nem fognak.

Bolti eladó jó ötlet, köszi, a dajka is.

2020. febr. 27. 21:31
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügy? Nem kell mindenhol 12 órás műszakban dolgozni. Orvos mellett, szakrendelőben 8-14-ig, az eü-ben is lehet irodán, recepción dolgozni.
2020. febr. 27. 21:36
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Vagy pedagógiai asszisztens is lehetsz, ha van kedved a gyerekekhez, abból hiány van.
2020. febr. 27. 21:43
 7/26 A kérdező kommentje:
Meg fogok próbálni majd mindent, csak mindenhol azt hallom, hogy a munkaadók nem igazán tolerálják a gyerekeseket. Főleg így, hogy nincs semmi piacképes végzettségem, miért pont engem alkalmaznának. Esetleg még a postára gondoltam, állítólag ott most nagy az emberhiány, de nem tudni 2 év múlva mi lesz.
 8/26 A kérdező kommentje:
Pedagógiai asszisztenshez nem kell diploma?
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Postáta ne menj, nem véletlenül van ember hiány.
2020. febr. 27. 21:47
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Postára*
2020. febr. 27. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!