Átnéznétek a babakelengye listámat? Hiányzik valami?
Első baba, elég bizonytalan vagyok. Március végén érkezik.
Dekort nem írom, az úgyis tök egyéni
Babaágy
Pelenkázó komód
Kuka
Babakocsi
Autós ülés
Adamo
Pihenőszék
Játszószőnyeg
Babakád álvánnyal
Csúszásgátló
3 kifogó
Babaafürdető, babasampont, testápoló, popsikrém, olaj, testvajak
Vettem 2 babafészket, az egyiket a nappaliba, a másikat a kiságyba, de mivel nem tudom, mennyire jön be neki, vettem még 2 válás ágyneműt és hálózsákot is
5 gumilepedő
2 matracvédő
Sok babapléd és takaró - mániám volt ezek vásárlása első 3 hónapban
Légzésfigyelő, bébiőr
20 texilpelenka
Pelenkát nem is írom, mert annyit kaptunk gender partyn mindenféle márkából és méretből
Popsitörlő dettó
10 hosszú body, 15 rövid
Rugdalozó szintén rengeteg az ajándékok miatt
5 póló
5 nadrág
meg sok ilyen szett szintén ajándékba, ami nadrág-felső, szoknya-nadrág, egyberuha
4 kardigán
2 pulcsi
10 pár zokni
3 pár kesztyű
5 sapka
2 cumi
4 cumisüveg
Köldökcsonkja ápolására se felejts el gondolni 😉
Már a kórházba is kell.
Nem olvastam el a válaszokat, így lehet olyat írok, ami már volt.
Orrszivot nem árt venni, ne akkor rohangalj ha épp kene. En nagyon tudom ajánlani a nasiboot. Habár marha drága. De már baratnomnek is kölcsön adtam és ő is imádta.
Ha fog cumizni a kettő kevés lesz. En folyton keresem és/vagy fertotlenitem őket. Persze ne vásárolj be most 8-at mert lehet nem pont az fog bejönni neki amit most vettél.
A póló szerintem egy felesleges ruhadarab, mivel lesz rajta eleve body. Max design elem.
Gumi lepedot nem ajánlják igazán. Inkább a jól szellőző pamutot.
A babafeszek nalunk sláger, de készülj fel, hogy hamar kinövi. En is már nézegetem az xl méreteket. Pedig csak egy hónapos.
Ami meg jól jöhet. Olyan plüss ami fehér és nagy fekete orra meg szeme van. A kisbabak imádják a kontrasztos dolgokat nézegetni, de eleinte a színeket meg nem látják jól. De a fekete-fehér sláger náluk. En leteszem a jatszoszonyegre, melle teszek egy ilyen plusst és 20 percig is elnézegeti, lökdösi a kezével meg ilyenek.
Amit meg sokszor használok: mellszivo (avent elektromos), mikros fertőtlenítő (mam).
Szerintem jó, ha van cumisüveg is, ha esetleg szükség lenne rá. Nekünk nem volt de szerencsére kaptunk kettőt ajándékba még a kórházi tartózkodás alatt, kb életmentő volt.
Szerintem nem fogsz tudni meztelenül aludni, ha szoptatsz, csupa tej lesz minden.
Lehet kellene egy átmeneti overall is.
Előke, ha bukós lenne, nálunk kb 20 db volt körforgásban, annyit bukott. Ha meg nem kell, akkor is jó lesz később hozzátáplálásnál.
Hőmérő szobába
Lázmérő
Ha egyedül is autózol vele, akkor babafigyelő tükör, amit hátra kell szerelni az ülésre, hogy láthasd a visszapillantóból a kicsit, plusz az én lányom imádta, onnan nézte az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!