Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi kell egy szeptemberben...

Mi kell egy szeptemberben érkező újszülötnek? Nektek milyen volt az őszi kelengyelistátok?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam, de még így sem vagyok 110%osan biztos, h miből mennyi kellene.

2017. ápr. 9. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ami volt: Vastagabb plüss rugi és vékonyabb pamut rugi, utóbbi nagyrészt otthonra. Plüssből kevesebb, pamutból vagy 6-8 kb tuti volt. Body-k rövid és hosszúujjú, össz 10-15 pontos számokra nem emlékszem. Volt még pulcsija pár darab, meg egy plüss overál szerűség, nem tudom mi a neve de úgy néz ki mint a rugi csak 2 réteg. Egyébként szeptember 30-ra voltam kiírva, szóval én nagyon a végére. Szeptember elején/közepén azért van még meleg is napközben.
2017. ápr. 9. 17:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szeptember első hetére vagyok kiírva.
2017. ápr. 9. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan sok mindent ne vasarolj be, mert egy pillanat alatt kinovik.

Van szaritogeped ? Ez is szamit, mert en naponta mosok/ szaritok, ugyhogy nagyon keves ruhaja volt/ van, hisz masnapra maris tiszta.

Nehany rovid ujju body, vekonyabb, vastagabb tipego, kis kardigan ez kb. boven eleg :)

2017. ápr. 9. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is szeptember elejére voltam kiírva, augusztus 30-án született a fiam. A kórházban rövid ujjú bodyt+hosszú ujjú rugit kapott, vékony takaró és ha kivittem a folyosóra vékony sapka. Otthonra ezekből volt
2017. ápr. 12. 00:41
 5/5 anonim ***** válasza:
4-5 váltás, ha kimentünk esetleg kardigán, később a rugira még egy vastagabb polár rugi. Tehát ruhák, vastagabb vékonyabb takaró, sapka.
2017. ápr. 12. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!