Átnéznétek a babakelengye listámat? Hiányzik valami?
Első baba, elég bizonytalan vagyok. Március végén érkezik.
Dekort nem írom, az úgyis tök egyéni
Babaágy
Pelenkázó komód
Kuka
Babakocsi
Autós ülés
Adamo
Pihenőszék
Játszószőnyeg
Babakád álvánnyal
Csúszásgátló
3 kifogó
Babaafürdető, babasampont, testápoló, popsikrém, olaj, testvajak
Vettem 2 babafészket, az egyiket a nappaliba, a másikat a kiságyba, de mivel nem tudom, mennyire jön be neki, vettem még 2 válás ágyneműt és hálózsákot is
5 gumilepedő
2 matracvédő
Sok babapléd és takaró - mániám volt ezek vásárlása első 3 hónapban
Légzésfigyelő, bébiőr
20 texilpelenka
Pelenkát nem is írom, mert annyit kaptunk gender partyn mindenféle márkából és méretből
Popsitörlő dettó
10 hosszú body, 15 rövid
Rugdalozó szintén rengeteg az ajándékok miatt
5 póló
5 nadrág
meg sok ilyen szett szintén ajándékba, ami nadrág-felső, szoknya-nadrág, egyberuha
4 kardigán
2 pulcsi
10 pár zokni
3 pár kesztyű
5 sapka
2 cumi
4 cumisüveg
Szerintem jó a listát, ugyanilyen listát csináltam én is, és meg is vettem mindent róla szinte.
Itt ne adj a válaszokra, itt abból van verseny, hogy ki az aki gyakorlatilag semmit nem vett a gyereknek, és még az a semmi se kellett. Itt 5 ezerből kihozza mindenki a babakelengyét..
Volt hasonló kérdés múltkor, volt is valaki aki büszkén mesélte, hogy valami 3-4 ezerért vette a gyerekülést is a kocsiba. Itt sport van űzve ebből, hogy minden felesleges. Én sajnálom azt, aki így vállal gyereket.
Nekünk a te listádról mindenünk volt, és mindent használtunk is. Ja bocsi kivéve babafészek az nem volt.
Én mellszívót is vettem előre pl. Ami még nagyon jól jöhet az az éjjeli fény. Szundikendő. Lázmérő.Rácsvédő. Bébi hajkefe.
ma 14:53
Igen, de nem is érdekel ám, hogy mit írnak, ami nem esik a kérdésembe, lepereg :D
Köszönöm, ezeket is felírom! :)
Hordozókendő. Sok családban életet ment.
Saját magadról se feledkezz meg. Gigamega betét szülés utánra. És valami, amivel bírni fogod az alvásmegvonást. Kávé, tea, cukros üdítő. (a cukortól átmenetileg felpörögsz)
"5 gumilepedő
2 matracvédő"
Tényleg érdekel: ennyi minek? Illetve miért kell mindkettő? Vagy mit értesz alatta?
(Gumilepedő idejét múlt, nem komfortos, mert nem "lélegzik". PUl hátu, frottír felületű matracvédő jó a lepedő alá. Legtöbbször nem is kell cserélni minden kis balesetnél, de 2 még úgy is bőven elég.)
Körömvágó, fésű, orrszívó, légzésfigyelő (+tanfolyam), lázmérő, octenisept, kanál (gyógyszerhez, vitaminhoz).
Kendő (rugalmas vagy karikás) - ha nem is akarod hordozni, az elején megváltás lehet. Jobban szeretik a testközelt mint a pihenőszéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!