Kérhetem a bíróságon, hogy a volt párom a gyerektartást inkább programokban adja a gyereknek?
Bocsi, azt megkérdezhetem, hogy akkor ez azt jelenti, hogy a lányod nem fog menni az apjához?
"Így megmarad a gyerektartás is meg unalom sem lesz és mindenki boldog lesz. "
"Nem tudom milyen üzlet, de vonja be a gyereket."
Zöldséges, úgyhogy a dobálózás nem annyira kivitelezhető, de a többi szerintem igen. :) Nagyon jó dolgokat írtál, köszönöm neked! Ezt is fogom tanácsolni az exemnek. :) Nem akar az én lányom nagy dolgokat, a mi programozásunk sem mindig wellness meg vidámpark. Nagyon értékeli az egyszerűbb, de tartalmas dolgokat, pl. a kertészkedés a mindene, egy ideig nekem segített meg aki még szokott segíteni a kertben, neki, most már saját kis veteményese van és jobban imádja bármilyen flancosabb programnál. Jó lenne, ha az apukájával is csinálhatna ilyeneket.
"Jo megoldas lenne ha az apja nem csak hetvegen vonna be magat a gyereknevelesbe es pl o menne erte suliba?? Akkor hetkoznap is tobbet tudnanak egyutt lenni"
Az exemék Sopronban élnek, mi pedig Bécsben. Tehát részemről nem lenne akadálya, de azért számára nehezen kivitelezhető és ez érthető is. :) Mikor van valami jelesebb dolog a lányomnak, pl. úszóverseny lesz most majd, akkor fel szokott jönni és ezt értékelem is, szerintem ennél többet nem kell rohangálnia meg ugye ha én nem megyek haza a szüleimhez mikor megy a lányom láthatásra, akkor úgyis hozza-viszi, bár ez ritka, mert gyakran járok haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!