Szerintetek melyik helyzet előnyösebb?
Nővéremmel mindketten gyerekvállaláson gondolkozunk. Szerintetek melyik jobb, ha én szülök hamarabb és az én babám lesz az első csöppség a családban, aki körbe lesz rajongva vagy pont hogy a másik hogyha már lesz tapasztalatom és esetleg kinőtt ruhákat is kaphatunk? Meg hát mindig a kisebb az aranyosabb, a nagyobb viszont ügyesebb. Ti hogy látjátok?
Kérlek próbáljatok a kérdésre koncentrálni, egyéb véleményre nem vagyok kíváncsi.
Teljesen mindegy, ha várják az unokát, akkor jó lesz neki, akármikor jön.
Az meg, hogy kisruhákra bazírozol, arra nem igazán tudok mit mondani. A nővéred nem is biztos, hogy neked adja őket, lehet, hogy egy barátnője még előtted szül, és odaadja neki az összeset, neked meg kútba esik a jól kifundált terved.
És igen, nem szövegértési gondok vannak, hanem te gondolkodsz gyerekesen. Az ember nem manipulatívan szül, hogy vajon mikor állnak hozzá előnyösebben meg hogy jön ki jobban.
Anyósomnak 6 unokája van, az én nagyfiam a második, mégis az abszolút kedvenc!
Anyukámnak 4 (ott ő volt az első) szinten a kedvenc.
Kicsit serelmezem, hogy a másik két fiam kevesebbet kap, de nem az számít ki az első és ki a második..,
Pont ugyanígy van nagyrészt ahogy mondod😅
Sogornomeknek hamarabb jött a gyerek. Ő az etalon, a sztár. Mert vegre gyerek a családban.. Es mi mire varunk.. Hat gyerekre, csak nem jott ossze sajnos. Parom meg kikotyogta h gyereket szeretnénk.. Erre csinaltak ők. Naluk nagy a versenyszellem.. Bar nem ertem mire jo, most mar valofelben🤦♀️
Nalunk is megerkezett.. Ő a cuki.. Kb ezt vártam a sztereotipia szerint. Hat nem. Hanem h mert a nagy ekkor már bla bla.. Mert a sogornom ekkor igy csinalta.. Bla bla. Hm.. Itt levontam a kovetkeztetest (mivel tudom hogy nem csinaltam rosszul, csak nem a 30 evvel ezelotti elveket kovettem, de nem vagyok egy tipikusan mai anyuka sem..)hogy sogornomeket jobban szereti anyos. 😅 Ha ugyanazt csinaltuk akkor ő jol tette, en meg hogy kepzelem🤦♀️
Megerkezett a 3.unoka.(Sogornom) Viselkedesre, szokásaira mint kb az en gyerekem...Es az van h ő kapta a cuki jelzőt. Es természetesen nála ugyanaz nem bűn mint az enyemnel🤷♀️.
Szoval csak azt akartam erzekeltetni h ugyis az lesz a "jobb" akinek a szuleit jobban szeretik. Az összehasonlitas meg ugyis megy majd... Plane ha nem 1-1 gyereket vallaltok.
De ha "választani lehet" akkor szülessen 2.kent, mert ha elsőként akkor elvaras lehet h mindent oda kell adni a következőnek... Lasd te is erre apellálsz 😅
Ugye ez nem komoly kérdés?
Mi a párommal tavaly novemberben jelentettük be hogy jön a baba nálunk. Pár héttel később az állandó versengő, eddig gyereket nem akaró 40 éves nővérem kijelentette akar ő is. Rögtön leesett mindenkinek mieért. Nem másik emberhez kekl igazítani, hanem amikor nektek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!