Szerintetek melyik helyzet előnyösebb?
Nővéremmel mindketten gyerekvállaláson gondolkozunk. Szerintetek melyik jobb, ha én szülök hamarabb és az én babám lesz az első csöppség a családban, aki körbe lesz rajongva vagy pont hogy a másik hogyha már lesz tapasztalatom és esetleg kinőtt ruhákat is kaphatunk? Meg hát mindig a kisebb az aranyosabb, a nagyobb viszont ügyesebb. Ti hogy látjátok?
Kérlek próbáljatok a kérdésre koncentrálni, egyéb véleményre nem vagyok kíváncsi.
Nem kellene szülnöd, ha ilyeneken gondolkodsz!
Egyébként meg bármit tervezel, lehet, hogy az élet átírja a számításaid.
Ez alapján tervezni hogy mikor szülj ?
Ezt te se gondolod komolyan?
Egy nagyszülőnek minden unoka áldás..mindegy melyik kisebb nagyobb,melyik mit tud.
Egyikük majd jobban fog rajzolni másikuk építeni! Minden baba más és ez a legjobb.
Az alapján gondolkozni hogy ruhákat örökölsz stb..hát hol itt a realitás? Neki fia neked lányod lesz mondjuk. De szép lesz rózsaszín rucikban 😂
De komolyra fordítva a szót..ez alapján nem állsz készen.
Előre látni hogy te a versengésnek fogod ezt fel. Hogy hogyan lenne jobb neked? A babádnak ! Ez abszurd
Az lenne az előnyös ha agyban is átlépnéd a felnőtt kort, és aztán szülnél.
Nyugodtak kikérheted magadnak gyereket nem ilyen szempontok alapján vállalnak az emberek.
Bírom hogy még fel is háborodik! :D
A szokásos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!