Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vonatozás babakocsival?

Vonatozás babakocsival?

Figyelt kérdés

Akinek van tapasztalata a fenti témában kérem ossza meg. Jövő héten kell mennem fiammal egy másfél órás vonat útra. Vinni szeretném a babakocsit, mivel még sétálni is kell leszallas után elég sokat.

Nekünk 3 az 1ben babakocsink van, most a sport részt használjuk, elég böszme járgány :) érdemes lenne ezért egy esernyőre csukhatót venni?

Azt olvastam hogy nem utazhat benne a gyerek. Ha nincs ulohely, akkor fogjam végig?

Hordozót már nem használok, mert nehéz a fiam, illetve hátra nem merem rakni.

2020. febr. 13. 22:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Az aluljáróban múltkor pont át kellett mennem, le is izzadtam vele :D de a vonattal meg ugye az a bajom, hogy olyan szűk az ajtó, hogy magam mellett tuti nem fogom tudni felemelni. Max ha valakit megkerek, hogy segítsen, de úgy se biztos hogy atfer, ahogy olvasgattam.

Sopron felé anno én is vonatoztam, arra simán elindulnék most is.

2020. febr. 14. 12:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekünk iá nagyobb a kocsik. Többször vonatoztunk sőt holnap is megyünk. Az enyém már két éves így ahogy felszallunk kiveszem és az ölemben ül, de volt olyan hogy pont aludt haza felé a kocsiban, természetesen nem szólt a kalauz hogy vegyem ki. A régi kék vonaton elől szoktunk ülni a babakocsi és bicikli részén, lefekezem a kocsit és fogom is ha benne van a gyerek.
2020. febr. 14. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!