Vonatozás babakocsival?
Akinek van tapasztalata a fenti témában kérem ossza meg. Jövő héten kell mennem fiammal egy másfél órás vonat útra. Vinni szeretném a babakocsit, mivel még sétálni is kell leszallas után elég sokat.
Nekünk 3 az 1ben babakocsink van, most a sport részt használjuk, elég böszme járgány :) érdemes lenne ezért egy esernyőre csukhatót venni?
Azt olvastam hogy nem utazhat benne a gyerek. Ha nincs ulohely, akkor fogjam végig?
Hordozót már nem használok, mert nehéz a fiam, illetve hátra nem merem rakni.
Én pont Győrből vonatoztam régebben, bár Sopron felé.
Ha a vonatra nem tudod feltenni, hogy mész ki a peronra? Minimum 2 lépcsőzés, mert csak aluljáró van.
Volt, hogy benn hagytam a babakocsiban a gyereket, ilyenkor mellette álltam, de legtöbbször kivettem, mert nem maradt volna el. Ilyenkor ölbe vettem, a babakocsit lerögzítve a közelben hagytam, azaz úgy ültem, hogy rálássak. (Fél kézzel lehet nem csukod össze, de ha menetirányra merőlegesen teszed és lerögzíted a kerekeit, szerintem csak extrém esetben mozdul el.)
Szerencsére a Keletinél sokan szállnak le, biztosan lesz időd és segítséged leszállni, de azért idejében cuccolj vissza a kocsiba!
Hogy mennyi hely lesz, azt nem tudom, kérdezz utána, a Sopron vonalon már régen is fényévekkel jobb kocsik közlekedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!