Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyermekes anyukák! Vállalná...

Kisgyermekes anyukák! Vállalnátok olyan munkát, amelyik hétfőtöl péntekig 8-17 ig tart?

Figyelt kérdés
Van egy 5 éves gyermekem, és így csak 17 óra után tudnék érte menni az oviba. Olyan fél 6 körül. Az utolsó lenne mindig, általába 17 óra után kicsivel elmegy az utolsó gyerek is. Nem tudom mi tévő legyek. Ill. nem sok egy 5 évesnek , hogy szinte minden nap 18 óra előtt érne haza? ( 2 hetente lenne így)
2020. febr. 12. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Ilyen beosztasban dolgozom

Nekem szerencsem van mert a magyteso el tudja hozni a kicsit

2020. febr. 13. 06:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
van jobb munka kilåtåsba ? ha nincs akkor ezt kell elvålalni.lånyom mikor ovis volt volt hogy 6tol volt oviban ,4ig de volt hogy fėl 5 ig is mert korån mentünk dolgozni,ės fėrjem sem vėgzett korån munkával.
2020. febr. 13. 06:31
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

Miért anyukák ti milyen munkrendben dolgoztok hogy ennyire meglepő a kérdezőé ? :O

Jó én 8-4, de így is kell nagyszülő segítsége elhozni mert fél 5-ig van ovi, ez olyan kirívó hogy valaki 8-4, vagy 5-ig dolgozik?

2020. febr. 13. 08:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Az irodai munkarend 8-17-ig vagy 9-18-ig van sajnos, jobb helyeken csak fél óra az ebédszünet. Nálunk is 9 órát kell benn lenni plusz az utazás. Én úgy tudom megoldani, hogy 6 órában jöttem vissza, és maradok is 6 órás örökre. De ezt csak azok tudják eljatszani, akik multiból mennek szülni és ugyanoda mennek vissza dolgozni.

Új munkahelyet találni 6 órában, ami fizet is, szinte lehetetlen, tudom, mert folyamatosan próbálok.

2020. febr. 13. 09:49
 15/18 anonim ***** válasza:
35%

Jajj már, itt senki nem dolgozik, nem a bölcsinek, ovinak, nagyszülőnek szültek meg úgy vágtak bele a babaprojektbe, hogy van több misi megtakarításuk, apuci meg napi 12 órákat dolgozik, csak képről látja a gyerekét, de azért anyuci cseszteti, mert semmit nem segít be a házimunkába.

8tól 4ig munka? Kinek kell az?

2020. febr. 13. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk 5-ig van óvoda

A munkahelyem és az ovi közt 40 perc a férjem este 8-8:30 ér haza.....

Úgyhogy én nem vállalnám..

A kérdés pedig ez volt...

2020. febr. 13. 13:38
 17/18 anonim ***** válasza:
86%

Igen, nálunk 6ig van ovi.

Idén kezdi majd a lányom.

Első évben csak 6 órás leszek, 7-15:30ig lesz oviban.

Utána már 7-17:30ig.

Régen is ennyit volt minden gyerek az oviban.

Igaz tudom új módi délben hazahordani, de nem tudom azok mit dolgoznak.. Egy átlag irodai munkarend ilyen, mint amit te írsz kérdező.

Vagy menjek a diplomámmal gyárba 6-14ig? Köszi nem..Dolgoztam 3 évet gyárban, nem azért jártam főiskolára, hogy ott kössek ki megint.

2020. febr. 13. 16:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Erdekes nalunk 18:00ig vannak az oviban

Nem kotelezo dolog 16:00ig elvinni a gyereket.

2020. febr. 14. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!