Munka mellett mennyi idő jut a gyerkőcre?
Hát, hogy ez lenne az élet rendje...?
Dolgoztam én is 8 órában, este 6ra értem haza, sose tudtam, mi a lecke, nem tudtam, kihez járnak tornaórára, nem találkoztam az óvónénikkel, nagyon szar volt, a gyerekek is megsínylették.
1 évig bírtuk. Azóta 6 órában dolgozom, utazni se kell, mert helyben, el tudom hozni őket, ha rövid nap van a suliban, oviban, ismerem a különtanárt, segítek a leckében, van újra kedvem élni, marad energiám este a férjemre, tornázni is tudok kora este, na, szerintem meg ez az élet rendje.
1.vagyok.
Balin a gyerekek 7.30-ra érkeznek az oviba/ suliba és 16 óráig vannak. 5 percre dolgozok tőlük. Én viszem, hozom őket. Külföldön élek, nem igazán van 6 órás munkarend az anyukáknak.
Van hazra hitel, rezsi, kiadások. Az emberek nagy része nem engedheti meg magának, hogy otthon ucsorogjon.
Én is 8-16:30 fogok dolgozni, ha visszamegyek majd jövőre.
Mégis hogy kellene? Hajnal 3-11ig vagy hogy? Nem értem..
Ilyen baromságot.
Régen nem is 100 évvel ezelőtt csak a 90es években voltam ovis, minden gyerek ott volt reggeltől du-ig, csodaszámba ment ha valakit előbb elvittek.. Most meg már az is baj ha dolgozik az ember.. Igaz még egy gyereket én nem akarok, épp elég egyel megoldani mindent az tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!