Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Munka mellett mennyi idő jut...

Munka mellett mennyi idő jut a gyerkőcre?

Figyelt kérdés
Most 7.30-15.50-ig dolgozok 17-re itthon vagyok 17-től este 20-ig 21-ig én vagyok vele és hétvégén. Bölcsis. Volt ismerősömnek egy beszólása, hogy minek akarsz még egy gyereket úgyis az apja látja többet, de ez a normális munkaidő nem?
2020. febr. 12. 21:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Én is így dolgozok. Nekem 2 lányom van. 6 és 9 évesek. A naggyal már tanulni kell, 3.oaztalyos. Vacsi után tanulás, kb. 1-2x főzök, mosok, takaritok. És azt veszem észre, hogy este van. Ez van, ez az élet rendje.
2020. febr. 12. 21:49
 2/19 A kérdező kommentje:
Akkor nem érzed úgy, hogy te nem neveled őt csak mindenki más? Apja, óvónénik?
2020. febr. 12. 21:51
 3/19 anonim ***** válasza:
62%

Hát, hogy ez lenne az élet rendje...?

Dolgoztam én is 8 órában, este 6ra értem haza, sose tudtam, mi a lecke, nem tudtam, kihez járnak tornaórára, nem találkoztam az óvónénikkel, nagyon szar volt, a gyerekek is megsínylették.

1 évig bírtuk. Azóta 6 órában dolgozom, utazni se kell, mert helyben, el tudom hozni őket, ha rövid nap van a suliban, oviban, ismerem a különtanárt, segítek a leckében, van újra kedvem élni, marad energiám este a férjemre, tornázni is tudok kora este, na, szerintem meg ez az élet rendje.

2020. febr. 12. 21:55
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanígy dolgozok én is, szintén bölcsis a gyerek. Nehéz kimatekozni, hogy minden rendben legyen, de megoldom. Este megpróbálom tökéletes állapotba hozni a házat, nagy adagokat főzök, sokszor a férjem üt össze valamit, így vannak olyan napok a hétben, amikor délután már csak vele foglalkozunk. Nagyobb korában is ez lesz, mert én nem tudnék munkanélküliként élni. Nem érzem úgy, hogy nem foglalkozunk vele eleget, megpróbálunk megtenni minden tőlünk telhetőt. Aki megszól emiatt, az meg sz*rjon sünt.
2020. febr. 12. 22:01
 5/19 anonim ***** válasza:
22%
3massal ertek egyet, amit irsz kerdezo szerintem is tul sok. Reggel hanykor indulsz, hanykor keltek, hanyra viszed?tul messze van a munkahely az otthonodtol, ha 4 elott vegzel hogyhogy csak 5 re vagy otthon?Napi 3 orat vagy a gyerekkel, de gondolom abba benne van minden egyeb is, fozes, takaritas stb?
2020. febr. 12. 22:15
 6/19 anonim ***** válasza:
75%

1.vagyok.

Balin a gyerekek 7.30-ra érkeznek az oviba/ suliba és 16 óráig vannak. 5 percre dolgozok tőlük. Én viszem, hozom őket. Külföldön élek, nem igazán van 6 órás munkarend az anyukáknak.

Van hazra hitel, rezsi, kiadások. Az emberek nagy része nem engedheti meg magának, hogy otthon ucsorogjon.

2020. febr. 12. 22:32
 7/19 anonim ***** válasza:
60%
Na jó, most már álljunk le. Már a második hsz-ben említitek a részmunkát "munkanélküliségnek" meg "otthon ücsörgésnek". Backi, dolgozó anyák vagyunk mindannyian, legalább mi legyünk már toleránsak egymással... -_-
2020. febr. 12. 22:41
 8/19 anonim ***** válasza:
70%
#7 Valamit nagyon félreértettél, de mindegy.
2020. febr. 12. 23:05
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
Mintha baj lenne, hogy az apja is van a gyerekkel...
2020. febr. 13. 02:35
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

Én is 8-16:30 fogok dolgozni, ha visszamegyek majd jövőre.

Mégis hogy kellene? Hajnal 3-11ig vagy hogy? Nem értem..

Ilyen baromságot.

Régen nem is 100 évvel ezelőtt csak a 90es években voltam ovis, minden gyerek ott volt reggeltől du-ig, csodaszámba ment ha valakit előbb elvittek.. Most meg már az is baj ha dolgozik az ember.. Igaz még egy gyereket én nem akarok, épp elég egyel megoldani mindent az tény.

2020. febr. 13. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!