Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, volt veletek olyan...

Anyukák, volt veletek olyan hogy azt gondoltátok hogy jobb életetek lenne a gyerek nélkül vagy ha később született volna?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hangzik utálom is magam rendesen emiatt viszont jelenleg így érzek. Fiatal vagyok, 22 éves csak 27-8 évesen szerettem volna gyereket. Viszont teherbe estem 20 évesen és nem volt szívem elvetetni, dolgoztam, férjemmel 4 éve együtt voltunk 2 éve együtt éltünk. Nagyon szerette volna a babát én pedig nagyon naív voltam. Közben megváltozott minden, neten keresztül csalt hosszú ideig. Most pedig itt vagyok egy sz.r házasságban amiből nem tudok lépni a kb 100 ezres fizetésemből. Gyerek nélkül pedig nem megyek inkább szenvedek.

Ezért gondoltam bele hogy mennyivel jobb életem lehetne ha a kicsikém nem lenne. Valószínűleg Amerikában tanulnék vagy dolgoznék, függetlenül és esélyem lenne valóra váltani az álmaimat. Most erre esélyem sincs hisz az országból se vihetem ki az apja engedélye nélkül. Itt pedig nem fogom hagyni imádom, felelősséggel tartozom érte. Az apja valószínűleg meg sem tudná etetni. Mégis kiakaszt hogy itt vagyok 22 évesen, és ennyi volt az életem? :(

2020. febr. 7. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

Nincs csaladod, szüleid, barataid, akikre támaszkodhatnál, ameddig talpra nem állsz?

Sosem értettem ezt a muszáj vele maradnom dolgot. Nem muszáj! Persze tudom, anyukádek nincsenek, vagy szegenyek, vagy kitagadtak...

Én megis azt mondom, add be a válopert, költözz el, keress munkát, kérj segítséget, ameddig talpra nem álltok! Ne maradj egy rossz kapcsolatban muszájból.

Én nem éreztem igy sosem amugy.

2020. febr. 7. 15:15
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

7-es, az nem családcentrikusság, hogy maradj a férjeddel mindenáron akkor is, ha már semmi közötök egymáshoz, és ne vállald fel az érzelmeidet, hanem szorítsd össze a fogadat és legyél mártír, tűrjed, hogy a férjed online csajozgat, aztán verd le az egészet a felnőtt gyerekeden és értetlenkedj, ha mérgezőnek tart és nem akarja tartani veled a kapcsolatot. Én ezt nem családcentrikusságnak, hanem a házasság megcsúfolásának tartom. Az nem arra van, hogy emberek szenvedjenek benne. Ha nem megy, be kell fejezni.

Kérdező, jó, hogy felvállalod magad előtt, amit érzel. Ez az első lépés. Tényleg jobb lesz később. Sajnálom, hogy anyagilag nem engedheted meg magadnak, hogy mozdulj. Legyen ez a célod. Kezdj el félrerakosgatni, készülj az önálló életre, hiszen ha 22 évesen így érzel, valószínűleg vége lesz ennek a kapcsolatnak. Minden jót kívánok neked.

2020. febr. 7. 15:21
 13/18 A kérdező kommentje:
De van családom vagyis anyukámra lehet számítani de 80kmre lakik, de ha valamiben segíteni tud segít is. A ház az enyém, örököltem. Viszont a 100 ezres fizetésből nem tudnám egyedül fenntartani meg még a gyerek és én. Hónapok óta keresek olyan munkát ami mellett tudnám a gyereket bölcsibe vinni de nem találok..
2020. febr. 7. 17:53
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Engem szules elott csalt meg, 2 eves sem volt a nagyobbik, azt ereztem h ha idoben szol, nem vallajuk be a masodikat, a munkahelyem visszavett volna, nevelnem egyedul azt az egyet es hamar talpraalltam volna, hiszen csak annyi valtozik h o nem jon haza. Ehelyett a munkahelyem megszunt, szultem egy gyereket, hazakoltoztem anyamekhoz egy masik varosba es meg csak ki sem tombolhattam a fajdalmamat, mert vigyazni kellett a tejre. Volt 2 szornyu evem, lett egy autoimmun betegsegem DE a kicsiert kar lett volna, ha nem szuletik meg, hatalmas egyeniseg. Azota megtalaltam a parom, ferjhez mentem, nagyon szepen elunk, nagyon szeretjuk egymast, mindezt azert irtam h ne gondold h az eletnek itt vege. Ez egy melypont es nem tobb, probalj meg felretenni, kerj segitseget, lepj ki ebbol, meglatod majd mennyire eros vagy,egyenesbe fogsz jonni! Annyi minden jon meg:)
2020. febr. 7. 20:25
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem sem kell mindenáron benne maradni egy rossz kapcsolatban.

Az életednek még közel sincs vége, csak most így érzed.

Ha a ház a tiéd, akkor küld el a férjed. Ha fizetné a gyerektartást, akkor sem tudnád fenn tartani?

Vagy add el a házat és költözz anyukádhoz egy időre, amíg talpra nem állsz?

Persze így könnyű tanácsokat adni, de biztos van valamilyen megoldás.

2020. febr. 7. 21:02
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ennyi... ezt besz@pt@d!
2020. febr. 7. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Elváltok.Kiadsz 1 szobát 50plusz rezsiért,kapod a gyerektartást,és már helyen is vagy.
2020. febr. 10. 06:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 23 évesen szültem, most 26 vagyok. Imádom a kisfiam, de nekem is hiányzik a régi életem meg az a szabadság érzés, hogy már nincs az amit én akarok. Mindig szólni kell valakinek, hogy vigyázzon rá ha pl fodrászhoz akarok elmenni vagy bármi. És hiába kezdte meg az ovit 2 hetente beteg úgyhogy még dolgozni sem tudok, rossz már folyton itthon, hiányzik a társaság.
2020. febr. 12. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!