Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti milyen krémmel, olajjal...

Ti milyen krémmel, olajjal kentétek a hasatokat?

Figyelt kérdés

Mióta, milyen sűrün, meddig? Szülés után milyen lett a hasatok?

Kort is írjatok légyszíves!

Köszönöm!

2020. jan. 31. 16:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

Shea vajjal naponta.

Hogy hogy milyen lett? Nekem pl löttyedt kötényhas millió striával.

26 voltam

(6kgot híztam)

2020. jan. 31. 16:50
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Rég volt, úgy emlékszem, valami Oriflame-es striaelleni krémmel. 29 voltam, mikor szültem, egy szem striám sem lett, löttyedt sem lett a hasam.

Viszont azóta már tisztában vagyok vele, hogy ezt inkább a genetika befolyásolja, mint a csudakrémek. Ha valakinek erősek a kötőszövetei, annak kisebb az esélye a striákra. Akinek gyengébbek, az sajnos hajlamosabb rájuk (pl. van barátnőm, akinek a kamaszkori növekedéstől a térdénél is lettek striák, nos, neki lazábbak a kötőszövetei). De nyilván az is számít, mennyit hízik az ember…

2020. jan. 31. 17:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Naturland kismama krémet használtam, a többinek nem bírtam terhesen a szagát. Egyedül a köldököm formája változott, 32 éves voltam. Striám terhesség alatt 2 egy centis lett köldök alatt és az is csak szülés után egy nappal jött elő. Ja 68 kilóval estem teherbe 81-el mentem szülni és 72-vél jöttem ki a kórházból.

Egyébként 14 éves korom óta tele van a combom, csípőm, mellem csíkokkal.

2020. jan. 31. 17:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Bio oil-lal. Semmi csíkom nem lett, anyumnak se mondjuk 2 gyerek után.

27 vagyok.

Most a mellemet kenem bio oil-lal mert az picit csíkos lett és elég ráncos vagy hogy mondjam, mert nagyon bedurrant, most pedig már nem akkora, pedig még szoptatom az 5 hós lányom

2020. jan. 31. 17:20
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alapból van a mellemen, meg a combomon tini korom óta, de úgy vettem észre, hogy a hasam jobb anyagból van gyúrva. Lekopogom eddig még nincs bajom, de most jön csak a neheze.

Egyébként a biztonság kedvéért kenegetem Soap & Glory shea vaj+aloevera krémmel.

2020. jan. 31. 17:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél minden féle drága kencét használtam. Utolsó héten repedt meg a bőröm a mellemen és a csípőmön. Második gyereknél semmivel se kentem magam, nem szereztem plusz csíkot. Hát nem tudom van e valóságalapja, hogy használnak.
2020. jan. 31. 17:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

6os vagyok

Első gyereknél 23 voltam, másodiknál 27. 18 és 21 kilót híztam.

2020. jan. 31. 17:57
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

26 éves voltam a lányom születésekor Narurland kismama krémet használtam. Esti fürdés után. Egy stria jött ki a köldök piercingnél. Egyébkén sehol máshol (pedig a combom tele van....)

Most is ezt használom.

2020. jan. 31. 18:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Sima Rossmann-os kismama olajat használtam, nem rendszeresen, napi jelleggel, max. a végefelé. Egyetlen csík sincs a hasamon. Viszont a melleimen lett, pedig azokat is kentem.
2020. jan. 31. 19:28
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
#35 voltam akkor.
2020. jan. 31. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!