Terhességi csikok ellen milyen gyakran és hanyadik héttől kentétek a hasatokat és melleiteket krémmel?
En amiota megtudtam, hogy babas vagyok reggel bekenem a pocimat meg a melleimet kakao vajas E vitaminos testapoloval es estenkent zuhanyzas utan pedig bio olajjal. Sajnos az eredmenyt meg nem tudom mert meg csak 19 hetes vagyok, most kezd csak novogetni a pocim.
Boldog babavarast mindenkinek!
Szerintem ez valóban alkati kérdés is, meg,hogy mennyit hízol. 33hetes vagyok, és eddig csak testápolóval kentem be esténként, szerencsére még nyoma sincs a csikoknak.
Kozmetikusomtól hallottam, hogy olajos termékekkel kell kenni, mint pl.: babaolaj.
Én a 8. héttől kenem mandulaolajjal és eddig még semmi.:)
30 hetes kismama
Szia!
Én sajna hajlamos vagyok csíkosodni!Térdhajlat, gyors növéstől!
Viszont 10 hetes koromtól kenem magam dm babylove masszázsolajjal esténként,néha a testápolójával is és a hasamon nincs (még) csík!31 hetes vagyok
Viszont a combomon belül van így 26 hetes koromtól én térdtől vállig használom a krémeket!
Boldog babavárást!
Szia!
Én a 12. héttől kenem magam olajjal a Frei-től. Néha nagyon viszket akkor jó töményen bekenem magam. Most vagyok a 33. hétben és még nincs csíkom, de tinédzser korból van a fenekem. Remélem megúszom most :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!