Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudom, hogy hülye kérdés, de...

Tudom, hogy hülye kérdés, de mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szóval első babánkat várjuk,kimostam a babaruhákat (sensitive mosószerrel, öblítővel).Amikor teregettem ki a ruhákat, akkor vettem észre,hogy egy bugyim (az előző adag mosásból,tehát tiszta) a gépben maradt és mégegyszer ment egy kört a babaruhákkal.Mit gondoltok, mossam ki mégegyszer az újszülött ruhácskákat?Egy parás kismama 😅

2020. jan. 28. 13:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, aztán égesd is el.

Ha nagyon parázol, azt a pár db ruhát, amit együtt mostál a bugyival, vasald ki. Ennyi, nem kell újramosni.

2020. jan. 28. 13:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baj😄
2020. jan. 28. 13:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges újra mosni.
2020. jan. 28. 13:47
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

ezekután el sem tudom kepzelni mi lesz ha majd leesik a földre a cumi.. 🤣

enyhén szólva túl reagálod..

2020. jan. 28. 13:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mi baja lenne egy olyan bugyitól, ami már amúgy ki volt mosva csak benn maradt?
2020. jan. 28. 13:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kérdező a " ne mossuk együtt a baba ruhákat a mi ruháinkkal" elv miatt aggódik.

Hát én kB 3 hós koráig mostam külön. Mivel a férjem is, és énis egészségesek vagyunk, tiszta környezetben vagyunk (a férjem irodai munkás, nem kőműves vagy autószerelő), így semmi baja nincs a gyereknek attól, hogy egyben mosom a ruhákat.

2020. jan. 28. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell kimosni ujra es semmi baja nem lesz a gyereknek. Se a bugyidnak. 😁

Es csak gondolj arra, hogy az a baba a vaginadon keresztul fog megerkezni jo esetben.

2020. jan. 28. 14:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!Ment a zöld kéz minden válaszolónak!A bugyit nem féltettem 😂😂 Igen valaki írta, hogy ne mossuk együtt a babaruhákat a sajátunkkal, ezen elv miatt bizonytalanodtam el egy kicsit.
2020. jan. 28. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Az megvan, hol jön ki a baba?
2020. jan. 28. 16:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is az elsőt várom, deg nem fordult volna a fejemben, hogy parázzak emiatt.

Mire gondoltál, hogy mi baja lehetne ettől a gyereknek, de tényleg? Csak kíváncsiságból.

2020. jan. 28. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!