Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet hülye a kérdés, bébikomp...

Lehet hülye a kérdés, bébikomppal kapcsolatos?

Figyelt kérdés

Igen, olvastam a bébikompról, nem is volt a fiamnak. Idáig. Kaptuk ajándékba ismerősöktől akik most tudtak csak jönni őt látogatni.

Nem akartam megserteni őket se semmi, megkoszontuk. Fiam már egy éves, nem jár még, bár lépked bútorok mentén, és nagy örömmel tépte le a csomagoló papírt. Hát.. Tetszenek neki a kis játékok rajta, azóta csak azt birizgalta lefekvesig.

Gondoltam egyszer kétszer pár percre majd beleteszem de most nézem a használati útmutatót, max 12 kgig ajánlják, én fiam pont 12 kg.

Lehet hülye a kérdés, de így ti beletennétek?

2020. jan. 27. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem
2020. jan. 27. 21:05
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem hogy így, de sehogy. Ártalmas. Főleg egy járni tanuló gyereknek. Suvaszd el vagy add el a francba.

Off: Hogy én mennyire utálom mikor kérdezés nélkül hoznak bármit. Oké hogy ajándék meg ilyenek, de ha igazán jót akar kérdezzen meg.

2020. jan. 27. 21:05
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem emiatt nem tenném bele, hanem amúgy sem. Birizgálja csak a játékokat.
2020. jan. 27. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
37%
Általában ezekre a felső értékekre van egy 20%-os biztonsági rászámolás. Amennyiben használat közben figyelsz rá és a kicsi is jól érzi magát benne, akkor semmi gond nem lesz belőle. :)
2020. jan. 27. 21:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Valószínűleg tovább fogom majd adni, mert unokatestvérem várandós épp, és kérte ha nem használjuk adjuk neki, majd amikor eljött az ideje.

Csak gondoltam, ha már ennyire tetszik neki, kipróbálhatná pár percre, de így a kgok miatt azért elgondolkoztam..

2020. jan. 27. 21:13
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Unokatesód gyerekének akarsz rosszat? A bébikomp használata ártalmas a gyerek fejlődésében. Nem is értem, hogy nem tiltották még be... 🤔
2020. jan. 27. 22:04
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Mi is azt kaptunk ajándékba. Persze lányomnak is érdekesek voltak a játékok (persze mert újdonság). Néhány napra rá eladtam és vettem belőle játékokat amik nem károsak az egészségére 😁
2020. jan. 28. 00:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát ha külön kéri unokatesóm hogy adjam neki, ugyan mit mondjak? Mert aki eladja az miben jobb? Az is más gyerekének csinál kárt.. Nem? No mindegy nem ezért írtam ki a kérdést, köszi a választ
2020. jan. 28. 05:02
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
Én eladni se adnám el. Illetve az unokatesómnak megmondanám, hogy milyen káros hatásai vannak és, hogy ezek miatt, meg mert nem szeretnék az ő gyerekének rosszat, nem adom oda. Első adandó alkalommal menne a padlásra vagy homtalanításra.
2020. jan. 28. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az aki eladta.

Abban jobb mert pl ha valaki venni akar annak 50x elmondhatod hogy káros majd megveszi mástól. Az meg szerintem hülyeség hogy mehet a padlásra. Így hogy eladtam és az árán vettem azt ami jó legalább van értelme. Úgysem tudod a világon az összeset megvenni és a padlásra tenni.

2020. jan. 28. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!