Miért adnak sokan hülye nevet a gyereknek?
alig egy hete regisztráltam ide és olvasgattam a kérdéseket, hogy milyen hihetetlen neveket adnak egyesek a gyerekeiknek...Birbis, Firtos, Buburc, Bebőce, Szpergin, Teszlatrooper, Nirmal, Pompás, Raptor, Szeptária, Linniszted, Kalitánia...
ez most komoly? miért kell így kib...ni szerencsétlen gyerekkel? ez a céljuk? vagy mi másért csinálják?
En se értettem soha...
De azt mondd mar meg h ezeket a neveket milyen kerdesben olvastad:D(feltetelezem hogy néhány a saját fantaziadbol jott)
En altalaban szoktam a neves kerdesekre valaszolni,mert erdekel kinek mi tetszik de ilyen kérdést nem lattam mostanaban.
Egyebkent ismerősi körben vár egy anyuka ikreket Lucifer lesz az egyik gyerek. Nem romák egyébként. Eloszor Hugrabugnak meg Griffendélnek akartak oket nevezni, mert a Harry Potter nagy kedvencuk de megsem akartak egy abban szereplő szemely nevet adni:D
Bar őszintén a Lucifer sem jobb ezeknel...
Ezeken amugy már csak nevetni lehet annyira gáz.
megmutatom persze, még szerencse hogy nem zártam be a kérdés ablakát...jókat nevetek a felsorolt neveken, hogy bmag, már nem elég a Lakatos Nintendó, Kalányos Szélormún, már ilyenek is vannak...hihetetlen
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Raptor 🤣🤣🤣🤣
Fejlődünk vissza a dinoszauruszok korába 🤔
7es én tudok konkrét példát mikor oviban a neve miatt csúfoltak gyereket, nem is egyet.
Amúgy meg divat minél jobban kiszúrni a gyerekkel, és a szülőnek feltűnési viszketegsége van.
Ezek azok a nevek, amiket kérvényeztek a szülők, hogy felkerüljön a névjegyzékbe, de az MTA elutasította. De ez csak apróság. Nem ilyen neveket adnak, hanem ilyeneket adnának, ha lehetne.
Amúgy ez az egész országra jellemző, jobban jár egy nagy maroknyi ember, ha valaki odafenn gondolkodik helyette, mert amúgy életképtelen. Ezek sírják vissza a Kádár-kort.
Nincs bezárva a másik ablak, mi?
És egészen véletlen a dilettáns kulcsszó is mindkettőtöknél, mi?
Kevés volt a válasz a másik kérdésednél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!