Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális vagyok, hogy 26...

Normális vagyok, hogy 26 évesen eszem ágában sincs gyereket vállalni és a szoptatást undorítónak találom?

Figyelt kérdés
Látom a terhes nőket, gyerekeket az utcán és egyszerűen semmit nem indítanak el bennem. Stabil párkapcsolatban élek és félek, hogy kifutunk az időből (párom 33 éves). Vagy buta vagyok és butaságon görcsölök feleslegesen?
2010. júl. 22. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

26 évesen még én sem akartam gyereket. Aztán 28 évesen egy reggel úgy ébredtem, hogy na most jöhet :)

A szoptatás meg majd természetes lesz, ha a saját babádat fogod szoptatni. Én se szeretem nézegetni, ahogy más anya szoptat, pedig már túl vagyok egy szoptatós időszakon, és még vár rám egy (mert megint babát várok).

És más gyereke sem indít el bennem semmit, csak az enyém.

Ez normális, miért kéne elolvadnod más nő gyerekétől??

Ne görcsölj ezen, majd jön magától minden.

2010. júl. 22. 15:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem butaságokon görcsölsz:)

Ez az egész "anyaság-érzés" majd jön magától. Én pl nem szeretem a gyerekeket, vallom, hogy nem minden kisbaba szép. Nem rohanok babát nézni, ha meglátok egy babakocsit, nem "óóóóóóóóó"zok meg "de ééééééééééééédes"ezek.

Viszont a fiamat mindennél jobban szeretem, még azt is szeretem nézni, amikor alszik...és olyan édes, amikor az apja kezéből néz rám. 4 hónapos. Én meg 28 éves.:)

A szoptatás meg, hát, amikor terhes voltam, leszögeztem, hogy nálunk nem lesz cicin cumizás, csak evés---aha. A fiam születése óta pótlást kap, odaadnám a fél életem, ha csak anyatejes lenne. Már alig szopik, és már hiányzik az órákig tartó ciciztetés.

Hidd el, nem vagy zakkant. Jönnek majd az érzések.

2010. júl. 22. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Azt nem tudom, hogy aki nem akar gyereket, az minek olvassa ezt a topicot???
2010. júl. 22. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Hallottam mar ezt masik notol is. Van ilyen. Lehet, hogy kesobb beindul majd nalad is az anyai oszton. Ezert nem kell lehurrogni a kerdezot!!! Nekem most kezdett el folyni az elotejem es meg mindig nem tudom elkepzelni, hogy hogy is lesz ez. Szamomra felelmetes. Na gyorsan pontozzatok le.

40 hetes km

2010. júl. 23. 03:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!