Ti miket és mennyit játszotok egy 4 hónapos babával?
Ez erősen gyerekfüggő azt hiszem, első kislányommal szinte semmit, ugyanis még 4 hónaposan is eszik-alszik baba volt. (Teljesen egészséges volt, és most is az, egyszerűen csak imád aludni.)
A második lánykám most lesz 4 hónapos, vele viszonylag sokat játszunk, elég sokat fent van, és szinte állandó szórakoztatást igényel. "Kukucs" játékot szoktunk játszani sokat, énekelek, grimaszolok neki, ezeket nagyon szereti. Van néhány csörgője, azokat szoktam neki csörgetni, és a kezébe adni, plüssökkel bábozunk, mondókázunk. Táncolni szoktunk még sokat, hármasban, mindenféle zenére, ő a kezemben szokott lenni ilyenkor, illetve mostmár a pihiszékben is egy 10-15 percet, mert a nővére úgy táncol vele, hogy megfogja a két kezét, amikor ott "csücsül" . Imádják, mind a ketten nagyokat nevetnek. Fekvő pihenőszékről van szó, és ennél többet nem tölt benne napi szinten, még mielőtt meggyanúsítanának a gyerek gerincének tönkretételével. :D A táncot egyébként jó szívvel ajánlom, ha te szereted és nem bánnád, ha a gyereked is szeretné majd. Abban az időben amikor fent volt a nagylányom még babaként, sokat táncoltam előtte, és nem tudom, hogy ennek köszönhető-e, de nagyon szereti a zenét, a táncot, és már elég komoly koreográfiát tud lenyomni alig két évesen. :D És Téged is kikapcsol, feldob, persze, ha vevő vagy az ilyesmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!