Mit játszotok 16 hós babával?
Fiam 15 hónapos, imád rajzolni. A ceruzák pár perc után a szájában kötnek ki, de vettem neki egy mágneses rajztáblát (400 Ft), az a kedvence, engem rajzoltat, vagy ő firkálgat valamit. Meg szokott kérni hogy rajzoljam körbe a kezét. Az új favorit a memóriakártya, neten rendeltem. Kirakok kb 7-8 párt összekeverve, kiveszek 1 kártyát és simán megkeresi a párját, odaadja, és jön a következő. Ez jó fejlesztő játék is.
Képeskönyvet nézegetni kb 3 hónapos kora óta szeret, 8-10 hónaposan rámutatott dolgokra és mondanom kellett hogy mi az. Most már én kérdezem hogy hol van a nyuszi/süni/kutya/béka/porszívó stb, simán megmutat bármit (sokszor a saját testrészeit kérdezgetem, azokat is). Ezek a leülős játékai, jól elvan velük, de pakolni is nagyon szeret, játékvonatot tologat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!