11,5 hónapos babával mit játszotok?
Figyelt kérdés
Kislányom 11,5 hónapos, de igazából nem köti le semmi, max 2 percig. Hiába ülök le hozzá játszani akkor sem igazán. Talán nem jó játékokkal próbálkoztam eddig.
Tanácsokat, ötleteket várnék benti játszáshoz.
Igaz már csecsemőként sem kötötte le semmilyen felfüggesztett maci vagy más. Nehezen boldogulok így a háztartással, mert egyáltalán nem marad el egyedül.
Köszi
2010. szept. 14. 14:15
1/2 anonim válasza:
Én most kezdtem el az uennyi idős babámmal a zsírkrétával való rajzolgatást.Együtt csináljuk, és még tetszik is neki.
2/2 anonim válasza:
Nálunk 11 hónapos múlt tegnap a Pici, de egyedül ő sem játszik. Szereti ki-bepakolni a fürdős játékait egy lavórba, felpakolni mindent a kanapéra, majd ledobálni onnét. Mostanában rákattant a youtube-ra és imádja pl. a Süsü főcímdalát. Többször is sikítozik és mutogat a monitor felé és amint elkezdődik a dal ámulattal nézi Süsüt. Meg sokszor hozza a mesekönyveit, hogy olvassak neki. De egyedül nem marad el tovább pár percnél. Nem kell, hogy játsszak vele, csak elérhető közelségben legyek (max. 1 méterre) és figyeljem, hogy mit csinál épp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!