Milyen jatekokat jatszotok ket honapos babaval?
rengeteg mindent! csörgök neki innen, onnan, kukucsolunk, mondókázunk,gyerekdalok dúdolok, énekelek neki. zenélős játékokata játszószőnyegben felé rakom, hogy megkeresse melyik zenél, ha kedve vaN a szemével követi. grimaszolok neki mindenfélét és állathangokat utánozok. tornázunk, maszírozom, rengeteget símogatom,+mindenféle puha anyagggal cirógatom. ezeket nagyon szereti, de minden színes, csillogó, fényes dolog érdekli.
és rengeteget beszélgetek vele.
:-)
imád fürdeni, pancsizunk a vízben (na még nem úgy mint a nagyok, inkább én pancsolok, ő meg élvezi)
imád a levegőn sétálni.
11.19 vagyok. azt vettem észre, hogy őt még minden fejleszti... egyelőre az érzékeire koncentrálok(látás, hallás, tapintás, )
mindenhova, ahova teszem ,körbeveszik színes, zenélős dolgok.(pelenkázó, kiságy, babakocsi, hordozó, játszószőnyeg)még én is színes ruhákba öltözöm, hiába vagyok itthon... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!