2-3 honapos babaval mit jatszotok? Bebiknek szolo animaciokat mar nezhet?
Nalunk a zenelo allatos kisagy fole erositheto forgo lekoti valamennyire. A jatszoszonyeg is. Most kiprobaltam youtubeon a babaknak szolo animacios gyerekdalokat, azokat nezi a laptopomon.
Kepes konyvet probaltam, a mese es vers magaban annyira nem szorakoztatja.
Ti mivel szorakoztatjatok a kicsit? Egyaltalan szuksege van ilyen korban ilyen valtozatos programokra?
Youtube elé ne rakt be, ott sem a story érdekli amúgy...
Én semmivel nem szórakoztattam, elvolt ő magának
vááááááááááááááá, nehogy már 2 hónaposan a youtube elé rakd...
Sétáltasd, énekelj neki, hallgassatok zenét legfeljebb...
javaslom, anya taníts engem c pdf
a tv káros 6 éves korig
mi sem hagytuk tvzni 1 eves korig, utana is csak napi 5 perc egyszeru mese koranak valo. rongalja a szemét terheli az idegrendzsert, barmennyire is babaknak valo.
inkabb mondozkazz, enekelj, gugyogj sokat, meselj a fejedből vagy textil konyvekbol, ez nagyon sokat segiti a beszedfejlodest. tornazz vele vagy előtte, az én lanyom azt imadta es az en alakomnak is jot tett. adj a kezebe kulonbozo anyagu targyakat. a masszirozas is egy jo probram, pelusozon napi ketszer megmasziroztam a lanyom ebben az idobenm segit felfedezni a testét. és jó sok séta, hasonfekvés
Hogy jut eszedbe youtubot mutogatni egy ket honaposnak?!
Jatszoszonyeg, halk zene rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!