Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-3 honapos babaval mit...

2-3 honapos babaval mit jatszotok? Bebiknek szolo animaciokat mar nezhet?

Figyelt kérdés

Nalunk a zenelo allatos kisagy fole erositheto forgo lekoti valamennyire. A jatszoszonyeg is. Most kiprobaltam youtubeon a babaknak szolo animacios gyerekdalokat, azokat nezi a laptopomon.

Kepes konyvet probaltam, a mese es vers magaban annyira nem szorakoztatja.

Ti mivel szorakoztatjatok a kicsit? Egyaltalan szuksege van ilyen korban ilyen valtozatos programokra?

2016. okt. 27. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:

Youtube elé ne rakt be, ott sem a story érdekli amúgy...

Én semmivel nem szórakoztattam, elvolt ő magának

2016. okt. 27. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bàbozok, éneklek, mondókázok neki. Hanyatt fekszem, birkózunk, vagy ráfektetem az alsó lábszáramra és repülőzünk. Viszem magammal mikor panaszkodik hogy unja magát, olyankor elmondom neki hogy mit csinálok épp. Ráteszem egy plédre és ahogy megemelem a plédet ő forog (ezt magyon szereti), masszírozom, tornáztatom. Sétálunk, felcsatolom hordozóba (újszülött betétes) és hintázunk.
2016. okt. 27. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges animációt mutogatni neki. 2. tökéletesen leírta amiket mi is csináltunk. Csörgős babajátékokat is a kezébe nyomhatsz már.
2016. okt. 27. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

vááááááááááááááá, nehogy már 2 hónaposan a youtube elé rakd...

Sétáltasd, énekelj neki, hallgassatok zenét legfeljebb...

2016. okt. 27. 20:00
 5/9 anonim ***** válasza:
babamasszázs, mondókázás, magyarázás- ezekkel tudom még kiegészíteni
2016. okt. 27. 20:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
vers, mese :D majd 1 éves kor körül a legegyszerűbbek. Két hónapos a gyerek, ne akard teletömni :D
2016. okt. 27. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

javaslom, anya taníts engem c pdf

a tv káros 6 éves korig

2016. okt. 27. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:

mi sem hagytuk tvzni 1 eves korig, utana is csak napi 5 perc egyszeru mese koranak valo. rongalja a szemét terheli az idegrendzsert, barmennyire is babaknak valo.

inkabb mondozkazz, enekelj, gugyogj sokat, meselj a fejedből vagy textil konyvekbol, ez nagyon sokat segiti a beszedfejlodest. tornazz vele vagy előtte, az én lanyom azt imadta es az en alakomnak is jot tett. adj a kezebe kulonbozo anyagu targyakat. a masszirozas is egy jo probram, pelusozon napi ketszer megmasziroztam a lanyom ebben az idobenm segit felfedezni a testét. és jó sok séta, hasonfekvés

2016. okt. 28. 04:44
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jut eszedbe youtubot mutogatni egy ket honaposnak?!

Jatszoszonyeg, halk zene rendben.

2016. okt. 28. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!