Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 25evesen kivállalta be a babát?

25evesen kivállalta be a babát?

Figyelt kérdés
Késő korai vagy pedig pont ideális kor lenne?
2020. jan. 22. 23:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Sokan. Volt osztálytársaim közül is már van 7-8nak gyereke. 24-25 évesen.

Van akinek korai, van akinek nem. Késői semmiképp.

2020. jan. 23. 00:20
 2/19 anonim ***** válasza:
2%
Cigányokról tudok, magyarok közül meg egyikőjüknek nem odafigyelésből összejött a dolog és kénytelenek voltak megtartani, a harmadik kategória meg el van engedve anyagilag, így akár 16 évesen is vállalhattak volna gyereket, a jövőjüket lefedi a két család.
2020. jan. 23. 00:20
 3/19 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem pont ideális kor. De most az a divat, hogy előbb karrier, előbb, lakás, előbb beutazni a világot stb. Mire ezt elérik, lesz minimum 40 éves. Akik ilyen korban vállalnak, nem gondolnak bele hogy mire felnőln, mennyi idősek lesznek. És mire neki is lesz gyereke. Vajon lesz idejük az unokákkal játszani, vagy egyáltalán az unokák születését megérni?

Nem beszélve arról a tényről, hogy a mai fiúcskák még 30 évesen szüzek, aztán nyomják a videojátékot, meg itt rinyálnak hogy nincs barátnőjük.

2020. jan. 23. 02:30
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
pár volt osztálytársam, évfolyamtársam. én így 30 felé se érzem úgy hogy itt lenne az ideje
2020. jan. 23. 02:32
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
25 évesen még suliban fogok ülni...utana még legalább 2-3 év hogy stabil helyzetet teremtsek magamnak úgy hiszem. Eleve albiba nem akarok gyereket. Sztem leszek 30 mire oda érek hogy gyerek. Szoval NEKEM korai lenne. Ha mar nem suliznek, es stabil munkahelyem, házam lenne, akkor nem lenne korai.
2020. jan. 23. 02:53
 6/19 Szmuki ***** válasza:
51%
Én 22 párom 24 ,úgy éreztük megértünk a feladatra lényegében ez a legfontosabb hogy készenálljatok rá mert egy életről van szó,sok boldogságot nektek.
2020. jan. 23. 03:06
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Én 26 voltam, férjem 34. Nem éreztük korainak, 19 voltam, amikor megismerkedtünk. Anyagilag rendben voltunk, a kapcsolat is stabil volt.

Barátnőm szintén 26, nagyjából ugyanez a helyzet náluk is.

Egyik sógornőm 23 volt, ő szexkapcsolatban lett terhes a nagy szerelmétől, aki azelőtt nem vállalta fel. Állítólag véletlen. Ott korai volt, látszik is a gyereken.

Másik sógornőm 25, totál meggondolatlanul vágtak bele, ő az a "jaj, de cuki a baba, nekem is kell egy, hogy legyen mit kirakni a Facebookra" típus. Ott is van baj, az anyja segít neki nevelni, mert egyedül nem boldogul. Ott is korai volt.

2020. jan. 23. 06:20
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
25 évesen lettem terhes tervezetten először, de missed ab lett sajnos. Akkor házasodtunk össze, az esküvő után kezdtünk próbálkozni, 4 éve voltunk együtt. Másfél évvel később született meg az első gyerekünk.
2020. jan. 23. 07:53
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
26 vagyok, 3 hónap múlva születik az első babának. Diplomám van, 5 éves munkaviszonnyal rendelkezem. Jó munkahelyem van jó fizetéssel, de nem szeretnék karriert építeni. Nem tart el senki, mindenért mi dolgoztunk meg a férjemmel. Úgy érezzük, megértünk arra - és a kapcsolatunk is- , hogy gyermeket vállaljunk.
2020. jan. 23. 08:45
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk a házasságok 25 évesek között gyakori

26 évesen rendszerint baba is van.

Persze korábban is előfordul..

Én 24 évesen szerettem volna, de a férjem nem volt kész..

Szerintem 27 környékén ideális lenne amúgy is..

2020. jan. 23. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!